Értem én, hogy szárnyal a gazdaság, de az 1200. - Ft nem sok egy kicsit egy kenyérlángosért a Vörösmarty téri vásárban?
Igen, nyilván mindenki más a hülye, te akkor is helikopter vagy, kérdező! :D
Nyugi, felfogtuk hogy fingod sincs mennyi költséggel jár már csak a helybérlés is egy árusnak, hogy ötleted sincs hogy a kereslet és a kínálat aránya hogyan határozza meg az árat, de komolyan, ha már egyszer így beégetted magad, miért kell még erőltetni is?
Mellesleg semmi magyar nincs ebben. Egy ideig Ausztriában éltem, most németben, egy rendezvényen ugyanúgy meg kell fizetni a pluszt a helyért, a hangulatért, stb, bárhol is vagy. Jó reggelt, üdvözöllek a való világban!
"Hidd el, nagyon sokan az én véleményemen vannak"
Tudjuk, sajnos sok az ostoba ember, aki azt hiszi, hogy ha követelőzik, akkor valahogy mágikusan felborul a gazdaság. De valahogy hosszútávon életképes alternatívát soha senki nem tudott még kitalálni. Ezen azért gondolkodj egy kicsit, már ha ilyesmi nem esik nehezedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!