Magyarországon miért akadnak ki sokan hogy sok szolgáltatás minőségi balkaner színvonalú, amikor a gazdaság is balkáni, teljesen logikus az egész működése?!
Először vannak a vállalkozók akik balkaner fizetéssel jutalmazzák a munkát.
Ezért a dolgozó hozzáállása a következő lesz => kis pénz, kis foci. Hát bolond vagyok én hogy megszakadjak a 3 eurós órabérért?
Ilyen morállal pedig nem lehet más eredménye a bulinak, minthogy balkáni színvonalú lesz a legtöbb szolgáltatás.
Mindig jókat mosolygok azokon akik ezen meglepődnek, vagy felháborodnak ezen.
Szerintem semmilyen alapon nem lehet Magyarországon ma elvárni nyugati szintű morált semmilyen szektorban, mivel a fizetés is balkaner.
Balázska, mi lett a pizzás-hamburgeres bódét nyitni akaró elképzeléseddel?
Nyugodtan legyél vállalkozó, indítsd el, futtesd fel a vállalkozásodat és amikor már kellő rálátásod van a dolgokra, utána gyere vissza ugyanezzel a kérdéssel.
Amúgy meg tudok példát arra, ahol a vállalkozó jobb fizetést ad, mint pl. a Praktiker túlórákkal együtt. Mindezt LEGÁLISAN, 8 órára bejelentve, leadózottan.
Szóval nem kell itt a vállalkozókat lejáratni - vannak ilyenek is és olyanok is, vannak, akik trükköznek és vannak, akik nem.
De ugye azt azért tudod, hogy a nettó 120 ezer ft-os fizetés a vállakozónak kb. 220-230 ezer ft-jába van?
Szóval azért nem lenne hülyeség az adóterheket sem csökkenteni - de mit is beszélek itt Neked erről - soha életedben nem voltál vállalkozó (szerintem nem is láttál közelről sem) csak szapulod itt a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!