Jofogas Háztól házig szolgáltatás lerendeltem egy terméket tegnap. De ma szerettem volna lemondani egyéb okból ezért felhivtam az eladót aki azt mondta tehetetlen! Azt mondja magától intézkedik a futarceg?!
Mondom neki holnap mennek érte mondja már akkor le.
Mert nyilván még ki se mentek hozzá elszallitani a terméket de azt mondta nem tud mit tenni
Hát ne adja oda a fuvarozó cégnek..
Direkt ki akarja fizetett i velem?
Vagyis vasárnap rendeltem azaz tegnap.
Ma felhivtam reggel hogy offos a dolog.
Erre mondja hogy azt már nem lehet vele megbeszéltem mert holnap jönnek hozzá elhozni tőle a terméket és elszállitani nekem szóval hívjam fel a futarceget..
Hát normális?
Meg ma simán lemondhatta volna hogy klór holnap ne menjenek oda hozzá nem aktualis
Ja meg nem kell odaadnia a terméket a futárnak mikor tudja hogy nem tartok igényt rá..
2-esnél a pont: vasárnap este megrendeled, hétfőn reggel lemondod, játszadozol az eladóval, a futárcéggel és még Te vagy felháborodva?
Na ezért nem árulok a Jófogáson, mert ott ilyen, saját cselekedeteikért felelősséget nem vállaló emberek játszadoznak.
A Vaterán legalább normális, "felnőtt" emberek vásárolnak, akik tényleg meg is akarják venni, amire rálicitálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!