Értem én, hogy szárnyal a gazdaság, de az 1200. - Ft nem sok egy kicsit egy kenyérlángosért a Vörösmarty téri vásárban?
Ezek az események az árusoknak nem az ünnepről szólnak, hiszen kint ácsorognak napi 12 órát, hanem tisztán az üzletről. Neked szól az ünnepről, ezzel nincs is baj.
Az árakkal egyrészt a külföldiekre, másrészt az olyan magyarokra apellálnak, akik "ha már egyszer eljöttünk az évben, akkor már csak megeszünk egy lángost" alapon mégis kifizetik.
Hogy ebből a haszonból mennyit vesz le az önkormányzat (sokat, de még így is nagyon megéri), meg hogy milyen költségei vannak az eladóknak, mennyire szezonális a munkájuk, az már más kérdés. Mindenki boldogulni szeretne, kihasználni a lehetőségeit. Én sem adnám 800-ért, ha majdnem ugyanannyian megveszik 1200-ért is, mert csak magammal szúrok ki.
Ez a mennyit ér kérdés pedig abszolúte szubjektív, mert nem a termék bekerülési költségét kell nézni, hanem az élményt is és rengeteg egyéb tényezőt. Neked nem éri meg, egy külföldinek pedig lehet, hogy szuper vétel, mivel te meg tudod sütni otthon a konyhádban is, ő meg nem.
soknak sok de nem kötelező megvenni
az iphonért is sok a félmillió
Na jó, akkor már, ha szörnyülködni akarsz, kérdező, akkor inkább azon szörnyülköj, amin és is valamelyik nap:
VI. ker-i étterem, nem a belváros, már inkább kicsit a liget felé és a paprikás csirke nokedlivel, na, mennyibe kerül??? Na??? 2.590 ft!!!!
"DE MIÉRT????" Kérdezné a reklámbeli Ábel :D
Egyszerű - nem megyek be. Amúgy ott is a helyet kell megfizetni, meg a szakácsot, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!