Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A tudtom nélkül nem jelentett...

A tudtom nélkül nem jelentett be a munkahelyem?

Figyelt kérdés

2013 óta dolgozom a munkahelyemen, és ma intézkednem kellett egy ügyben a NAV-ban, ahol közölték, hogy 2017 január óta nem vagyok bejelentve. Teljesen kiborultam, nem tudtam elérni még a munkaügyi vezetőt.

Járt valaki így? Joggal feltételezem, hogy ez nem lehet hiba/véletlen? Mit lehet utólag tenni? (Nyilván elhuzok innen a ptsába, de ezen túl.)

2018. szept. 3. 11:33
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, de ez történt. Én is nehezen terek magamhoz, igazából meg nem is. És sajnos nem ígérkezik könnyű menetnek a dolog, nem szeretnek bírósági ügyet, de én nem tudok és nem is akarok több millió forintot befizetni. Ráadásul máshova mennek dolgozni, most ez sem lesz ez így egyszerű. Borzasztóan érzem magam.
2018. szept. 6. 21:12
 32/33 anonim ***** válasza:

Indulj már el a kormányhivatalba és tegyél panaszt a munkaügyi hatóságnál.

Ők az illetékesek ilyen ügyben!! Mire vársz még?

Ha a munkáltató a béredből levonta a kötelezőket, onnantól kezdve készfizető kezesként felel érte. Legalább derüljön már ki, hogy mi az Isten folyik nálatok. Ide már hiába írogatsz, segítséged csak ott lesz a továbbiakban.

2018. szept. 7. 04:55
 33/33 A kérdező kommentje:

Nem olyan egyszerű ez, de nem feltétlenül jogi szempontból, hanem a személyes kapcsolatok miatt.

Köszi azért a rám pazarolt idődet.🙂

2018. szept. 7. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!