A tudtom nélkül nem jelentett be a munkahelyem?
Figyelt kérdés
2013 óta dolgozom a munkahelyemen, és ma intézkednem kellett egy ügyben a NAV-ban, ahol közölték, hogy 2017 január óta nem vagyok bejelentve. Teljesen kiborultam, nem tudtam elérni még a munkaügyi vezetőt.
Járt valaki így? Joggal feltételezem, hogy ez nem lehet hiba/véletlen? Mit lehet utólag tenni? (Nyilván elhuzok innen a ptsába, de ezen túl.)
2018. szept. 3. 11:33
1/33 anonim válasza:
Ügyfélkapun keresztül nézd meg a Tb jogosultságodat és járulékadat kivonataidat 2017-re és 2018.
Ott mit írnak?
2/33 A kérdező kommentje:
Nincs TB jogosultságom, megmondták a navban.
2018. szept. 3. 14:20
3/33 anonim válasza:
Akkor újból:
Mi van az ügyfélkapudon?
4/33 anonim válasza:
Mi van arra az időszakra írva (2013-tól a mai napig) az Ebevben a Biztosítotti adatoknál?
5/33 anonim válasza:
Hogy-hogy nem küldtek a navtól elöbb papírt? Nekem 1-2 hónap után küldtek, mikor nem volt munkám, hogy ezentúl hogy óhajtom fizetni a tb-t
6/33 A kérdező kommentje:
Nem regisztraltam az ügyfélkapun. A navban a hölgy megnézte. Nem tudom, hogy nem küldtek semmit, én sem értem.
2018. szept. 3. 15:06
7/33 anonim válasza:
Akkor hogy adtál be adóbevallást?
8/33 A kérdező kommentje:
A nav készítette.
2018. szept. 3. 15:49
9/33 anonim válasza:
2017 január óta voltál orvosnál? (akár csak receptet felíratni)
A NAVos hölgy nem ajánlotta fel, hogy ott helyben nyit neked ügyfélkaput?
Azt nem mondta a NAVos hölgy, hogy rendezni kell a TBd és mi módon?
10/33 anonim válasza:
Jóváhagytad a NAV által készített adóbevallásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!