Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kft-nek adtam kölcsön elég...

Kft-nek adtam kölcsön elég nagy összeget! Hogy hajtsam be?

Figyelt kérdés
Helyzet a következő, jó barát megszorult két hóra kért kölcsön egy elég nagy összeget, nagyon gazdagok a faszi üzlet ember, legalábbis miután már nagyon úgy tűnt sokat kamuzik , picit elkezdtem utána járni, hát sajnos nagyon pofára estem :( kb ott tartunk hogy csóró senkik, az égvilágon semmijük nincs, a látszatot keltik és ezzel megvezetnek rengeteg embert, elég sok ember előkerült skik hasonló cipőben vannak velük kapcsolatba. Irtunk papírt, de azt a kft-t már felszámoltatta szóval nem létezik,mevén az égvilágon semmi nincs , nem véletlenül
2018. máj. 9. 20:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy magamnak köszönhetem, nem kell ezért bántani, ostorozom mafam éppen eléggé ez miatt, söt ott tartok öngyilkos leszek! Fogalmam nincs mit csinált a cégével, de már nem létezik, viszont, ha ez igaz, akkor remélem tényleg ha más nem büntetőzni lehet, éppen várom a telefon hivást, egyáltalán lakcímileg oda van e bejelentve ahol lakik az egy kacsa lábon forgó palota...időközbe megnősült, remélem, hogy kiterjed akkor a feleségre is, mert a ház az önevén van amibe laknak, igaz vh alatt, de legalább az ingóságok... bár még mindig bizom ideállit a pénzzel, nem akar magának nagyobb bajt :/
2018. máj. 10. 13:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Semmit az égvilágon nem tudok tenni hivatalos úton, azt hiszem bele fogok őrülni! Még én üthetem meg a bokámat, tiszta vicc az egész :'(
2018. máj. 25. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!