Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bitcoinba tenni 10M Ft-ot merész?

Bitcoinba tenni 10M Ft-ot merész?

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire áll biztos lábakon, a bitcoin és milyen árfolyama lesz majd, de 10M-ból lakást nem lehet venni, magában csak romlik, ezért vagy részvény, vagy valami hasonló.

Az a kis srác aki 1000USD-t tett vagy még többet anno bele amikor 10USD volt az árfolyam, sokat kaszált.

Nem gondolom, hogy meg százszorozódik az értéke, de ha 10%-os éves haszon van rajta, akkor már jó befektetés, ennyit talán még albérletből sem lehetne kivenni.

Hosszútávra, akár több tíz évre gondolok.

2017. júl. 9. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
53%
99% inkább hogy semmi jövője nem lesz, akárcsak a többi agyonhypeolt dolognak az interneten. Egy lufi, ami egyszer kipukkad.
2017. aug. 7. 10:58
 62/68 A kérdező kommentje:

Az egész szín tiszta matematika, és programozás. Miután a gépekben, számokban megbízunk, nincs okunk a Bitcoinban ne bízni meg.

Az altcoinok hamarabb kopnak ki, mint a bitcoin. Ha nem tudnak valamiben többet felmutatni, akkor az csak a hobbista kockáztatók kidobott pénze lesz, amolyan piramis játék elven.

A Bitcoin azért jött létre mert szükség volt rá. Egy globálisan elfogadható, egyszerűen kezelhető, digitális ellenérték.

Biztosra veszem, hogy nem fog kihalni egyhamar.

2017. aug. 7. 13:02
 63/68 anonim ***** válasza:
Hát ha 3 hete megtetted volna akkor most majdnem 20 milliód lenne...
2017. aug. 7. 13:13
 64/68 A kérdező kommentje:

De nem tettem meg, mert nem mertem volna, ahogy ma sem merném megtenni, mert nem értek hozzá. Volt itt aki nagyon okosakat mondott, tanított, ennek ellenére közöm nincs még alapszinten sem a kriptopénzhez, hogy ilyet meglépjek. Minél többet tanulsz róla, annál inkább rájössz milyen hülye vagy :D

Eleinte a naivitás miatt, a hozzáértés hiánya miatt talán megléptem volna, ha hamarabb tudom ezt az új technikai implementációt, amit most úgy tűnik sikeresen belekódoltak legutóbb.

Olyan weboldalt kellene csinálni, ahol mindenki aki részvényt stb.-t vesz és elad, megindokolná, miért adta el vagy éppen miért vásárolta meg az adott dolgot. Arany, részvény bitcoin, akármi.

Így lehetne megérteni a tőzsde működését :)

A kiszámítható részét nagyjából lehet érteni, mármint ha egy cégnek jól megy a szekere, de a kiszámíthatatlan lenne az igazán érdekes, amikor valaki éppen házat vesz, Ferrarit, beíratja a gyereket az iskolába azért ad el, vagy éppen olvasott egy hírt róla, és azért vesz vagy ad el.

Minél több ember ossza meg miért vesz vagy ad el, annál inkább megérthető lenne a működés. Talán. :)

2017. aug. 7. 13:23
 65/68 anonim ***** válasza:
50%
Addig meg marad a hagyományos módszer a pénzkeresésre: dolgozni kell.:)))
2017. aug. 7. 13:33
 66/68 anonim ***** válasza:
na most ugy néz ki plusz 10 milliód lenne.
2017. aug. 13. 16:57
 67/68 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom. De nincs.
2017. aug. 13. 17:54
 68/68 anonim ***** válasza:
na de ha látnánk előre a jövőt, akkor bitcoin nélkül is milliomosok lennénk a hó végére, következő hó végére pedig milliárdosok
2017. aug. 13. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!