Valamilyen igazgatói pozícióban, az részletkérdés, hogy milyenben.
2017. jún. 17. 23:12
2/40 anonim válasza:
Politikus. Az igazgatói pozícióval jár felelősség is, a politikusival még az se.
2017. jún. 18. 04:19
3/40 anonim válasza:
Előző: te politikus vagy? Ha nem, akkor miért nem? Mi a kifogásod? :)
2017. jún. 18. 07:13
4/40 anonim válasza:
3-as, nekem van gerincem. Nem tudok lopni, csalni, másokat átverni. És csuklani se szeretek.
2017. jún. 18. 10:09
5/40 anonim válasza:
Minden politikus átver minden embert? Ha szerinted igen, akkor ki és miért szavaz rájuk?
Ha mégsem gazember minden politikus, akkor téged mi akadályoz meg abban hogy te is egy becsületes politikus legyél?
2017. jún. 18. 11:46
6/40 anonim válasza:
@#1: Neked is rengeteg fogalmad lehet a vezetői pozíciókról. Nyilván henyélés, amikor hajnal 2-kor is hívhatnak mondjuk az ausztrál központból, hogy valamit 1 órán belül el kell intézni sikeresen, különben ugrott a munkád. Hétfőtől vasárnapig elérhetőnek lenni és dolgozni napi 12-18 órát. Ha ez henyélés, akkor ilyen henyélést kívánok neked nyugdíjig.
2017. jún. 18. 12:51
7/40 anonim válasza:
A politikusit kihagytam, igen, pedig az a legtriviálisabb. Ráaádul a politikusok mindig meg is ússzák.
#6, tudod mi az a munka? Amolyan igazi munka? Amikor az ember 3 műszakban napi 25 órát csinálja a futószallag mellett a robotzombi munkát. Nem pedig az, amikor az irodában tesped, telefonálgat és pasziánszozik. Kettő közül szerinted melyik állít elő értéket? Nem kell rá válaszolnod, költői kérdés volt.
Lepontozni meg én is tudok, rögvest be is mutatom.
2017. jún. 18. 14:31
8/40 anonim válasza:
@#7: Nem én pontoztalak le, szíved joga így vélekedni. Viszont értékelőállításról nem igazán beszélhetünk klasszikus szalagmunkánál. Legtöbb esetben azért van szükség ilyen melósokra, mert még pont drágább lenne robotizálni a folyamatokat, mint kifizetni ilyen minimálbér +20%-ot, egyébként emberi beavatkozás nélkül is elvégezhető volna. A vezetői munkakörök tipikusan nem ilyenek, napi szinten kell fontos döntéseket hozni, folyamatosan mennie kell a stratégiai tervezésnek, tudni kell, hogy a beosztottak éppen milyen lelki állapotban vannak, kit mivel lehet motiválni, satöbbi. Sajnálom, ha neked folyton rossz főnökeid voltak, de egy menedzsment pozíció bizony piszok sok munkával és stresszel jár, ha rendesen végzi az ember.
2017. jún. 18. 14:38
9/40 anonim válasza:
Öööööö bizonyára megvan az oka annak, hogy a "főnök" szó hallatán a társaság 99%-ának egy öltönyös nagyszájú akarnok elmebeteg zsebdiktátor jut eszébe, aki ül a névre szóló íróasztala mögött, időnként telefonálgat, de a fő tevékenységi köre abból áll, hogy bszogatja a beosztottjait és mellé még jóízűen káromkodik hogy egy kocsislegény elszégyellné magát ha hallaná. Garantálom neked, a főnökök jelentős többsége ilyen.
Ha azt a szót hallod, hogy "cigány", neked se Mága Zoltán ugrik be első pillanatra, igaz-e?
2017. jún. 18. 14:44
10/40 anonim válasza:
Még csak hasonló főnököm sem volt soha, de mondjuk világ életemben kerültem a Jóska & Marcsika jellegű magyar Bt-ket meg Kft-ket, multinál meg ilyen főnököt 2 nap után rúgnak ki. Személy szerint mindig olyan vezetőkkel dolgoztam együtt, akikre ha nem is néztem fel mindig, de jó embernek tartottam / tartom őket, akik tényleg kidolgozzák a belüket azért, hogy a beosztottjaiknak jobb legyen, plusz mellette a részleg hozza az elvárásokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!