Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyermekemet egydül nevelem....

Gyermekemet egydül nevelem. Foglakoztathatnak e a közszférában?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem értem a kérdést. Miért ne foglalkoztathatnának???
2009. szept. 24. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha találsz megfelelő állást...
2009. szept. 25. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:
mert..egydül viszem oviba egydül hozom..meg egydül oldok meg mindent!!és senki más nem vigyáz rá ,csak én...gondolj bele!ennyi!
2009. szept. 25. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:

És még kb. 15.234 szülő teszi ugyanezt az országban. És???

Az ovi nálunk 6-tól van nyitva és 17 óráig. Ebbe belefér a közszférai munka, úgy gondolom... A gyerekem az első az oviban és csaknem az utolsó, aki hazamegy. Ettől még okos, értelmes, satöbbi. De csak így tudjuk megoldani.

Nagyon sok embernek nincs segítsége, vagy lenne, de apa reggel 5-től este 7-ig dolgozik. Olvasgass csak itt egy pár kérdést (család, gyereknevelés rovatok) és meglátod.

Szóval a válasz: igen.

2009. szept. 26. 10:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Kellene túlórázni?
2009. szept. 26. 13:13
 6/6 A kérdező kommentje:
értem...hát én nem ilyen életet akarok élni..de ez is egy lehetőség persze....én csak érdeklődtem más hogyan oldja meg...?! akkor marad a bejlentelen munka...egyenlőre ez optimálisabb...
2009. szept. 28. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!