Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen képzésen vegyek részt,...

Milyen képzésen vegyek részt, hogy a közszférában dolgozhassak?

Figyelt kérdés
Kertészmérnöki végzettségem van és kereskedő-boltvezető. Akkor még nem tudtam, hogy ezzel a mi térségünkben nem tudok majd elhelyezkedni. Viszont nagyon szeretnék közalkalmazott vagy köztisztviselő lenni, elég sok előnye van. Milyen szakmák felelnének meg ahhoz, hogy dolgozhassak önkormányzatnál vagy egyéb intézménynél?
2011. ápr. 20. 09:50
 1/9 A kérdező kommentje:
Persze van több kategória, de engem leginkább a hivatali ügyintézés téma érdekelne. Pénzügy, közgazdaságtan, meg egyéb lenne az, amit el kellene végezni?
2011. ápr. 20. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Kertészmérnökként simán dolgozhatsz a közszférában, a városok főkertésze az önkormányzat alkalmazottja.
2011. ápr. 20. 10:33
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Ki kellene járni az egyetemet vagy főiskolát azokból a szakokból, de akkor sem biztos hogy ott dolgoznál
2011. ápr. 20. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Közgazdász diplomám vban, és 4 éve próbálok vele bekerülni a közszférába sikertelenül. Sajnos a legtöbb állásnál ott többet számít, hogy van-e protekciód, aki be tudna juttatni.
2011. ápr. 20. 14:20
 5/9 anonim ***** válasza:
*-b
2011. ápr. 20. 14:20
 6/9 anonim ***** válasza:
"hivatali ügyintézés" - ehhez bármi jó...
2011. ápr. 20. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:
elsősorban nem a végzettségen múlik
2011. ápr. 20. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:

és nem "fétisizálnám" a képzéseket

túlnyomó többségük formai kör

2011. ápr. 20. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:

szerintem semmilyenre

én közgáz érettségivel és egy fél kertészmérnökivel:) kerültem be bíróságra, jelentkeztem a hirdetésre, nulla protekcióval simán felvettek

2011. ápr. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!