Milyen képzésen vegyek részt, hogy a közszférában dolgozhassak?
Figyelt kérdés
Kertészmérnöki végzettségem van és kereskedő-boltvezető. Akkor még nem tudtam, hogy ezzel a mi térségünkben nem tudok majd elhelyezkedni. Viszont nagyon szeretnék közalkalmazott vagy köztisztviselő lenni, elég sok előnye van. Milyen szakmák felelnének meg ahhoz, hogy dolgozhassak önkormányzatnál vagy egyéb intézménynél?2011. ápr. 20. 09:50
1/9 A kérdező kommentje:
Persze van több kategória, de engem leginkább a hivatali ügyintézés téma érdekelne. Pénzügy, közgazdaságtan, meg egyéb lenne az, amit el kellene végezni?
2011. ápr. 20. 10:06
2/9 anonim válasza:
Kertészmérnökként simán dolgozhatsz a közszférában, a városok főkertésze az önkormányzat alkalmazottja.
3/9 anonim válasza:
Ki kellene járni az egyetemet vagy főiskolát azokból a szakokból, de akkor sem biztos hogy ott dolgoznál
4/9 anonim válasza:
Közgazdász diplomám vban, és 4 éve próbálok vele bekerülni a közszférába sikertelenül. Sajnos a legtöbb állásnál ott többet számít, hogy van-e protekciód, aki be tudna juttatni.
6/9 anonim válasza:
"hivatali ügyintézés" - ehhez bármi jó...
7/9 anonim válasza:
elsősorban nem a végzettségen múlik
8/9 anonim válasza:
és nem "fétisizálnám" a képzéseket
túlnyomó többségük formai kör
9/9 anonim válasza:
szerintem semmilyenre
én közgáz érettségivel és egy fél kertészmérnökivel:) kerültem be bíróságra, jelentkeztem a hirdetésre, nulla protekcióval simán felvettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!