Mit, és mennyi idő alatt adtatok el utoljára interneten?
# 20
Igen, de felhívtad? Van is belőle készleten?
Vagy igen jövő hétre kiderül... Hát elnézést de már nincs ez a típus, helyette egy másikat tudok ajánlani...
Először én is nézegettem az újakat, aztán az áfa miatt letettem róla, mert oké hogy le tudod írni, de csak hónapok múlva, és akkor inkább árut veszek belőle, mert anélkül meg nem tudsz boltot üzemeltetni.
Ha nincs mit eladnod miből írod le érted.
De am grillcsirke sütő, nem kontaktgrill.
Én 350 plusz áfánál olcsóbbat nem láttam sehol céges hirdetésbe...
Te írtad, hogy 200e volt amikor vetted és most egy éves. Erre írtam a számokat. Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztál.
egyébként meg nézd meg mennyiért kínálnak ilyet mások és add 10%-al olcsóbban. Akkor gyorsan el tudod majd adni.
# 23
Lehet rosszul fogalmaztam, bocsi.
Elég változó ám az ár, nehéz jól belőni.
Használtba is 200-750 ig van most fent csirkesütő.
Meg kérdés hogy kell e valakinek egyáltalán vagy nézi e. stb.
Mondjuk egy ilyennel tényeg elég frankón lehet csirkét sütni, nekem nincs ugyan másféle sütőm, de ez egy óra alatt 5 csirkét megsüt szép ropogósra. Szerintem egy konyhai sütő nem tudná ezt.
Persze vannak amik egyszerre megsütnek 8-10 csirkét is, de aki árult már sültcsirkét az tapasztalhatta, hogy ha egy órát már állt , és nem csillog rajta a zsír vagy nem tűzforró akkor már húzzáka szájukat rá az emberek.
Kivéve ha a tescoba vannak, mert ott aztán mindegy miaz jöhet, van wécé!
Vaterán akkor tudsz eladni, ha menő műszaki cuccokat árulsz, olcsón, amik keresettek.
Ha olyan felhasználó vagy, akinek olyan profilja van, amit ismernek, mert sok eladásod volt. Mert befektetésként beáldoztál csomó jó cuccot, 1 ft-ért raktad fel őket, ami később megtérül.
Ha árfelverőid vannak, ami szintén megtérül.
Mezei felhasználóként FELEJTSD EL! HD felbontású kép, jó leírás, garancia mindenre esetleg segít.
Jófogáson nem hírdetek...
Nem szeretnék még egyszer őrültekkel kapcsolatba kerülni!
Mert:
-nem fogom ingyen adni a garis fűkaszám, mert nem S.... gyártmány,
-nem akarok leégett villanymotorra cserélni,
-nem fogok a garis termékemre MÉG ráfizetni, egy letiltott gagyi telefonért.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!