Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem? Van egy férfi, akivel majdnem 10 éve találkoztunk utoljára, már akkor is vonzódtunk egymáshoz, de az élet másfelé vitt minket így nem találkoztunk. Idén tavasszal megkeresett az interneten és úgy tűnt megint egymásra hangolódtunk.
Figyelt kérdés
Egy probléma van (volt), hogy ő már külföldön dolgozik és nagyon ritkán jön haza. Augusztusig minden rendben volt, de idővel össze vissza jelentkezett. Kb. Októberben megkeresett és elnézést kért a viselkedéséért, de azt mondta, hogy megijedt az érzéseimtől, mert kérdezgettem, hogy mik a tervei velem kapcsolatban. De most már nem fél, legalábbis ezt állítja, de konkrétumokról nem hajlandó beszélni. Mindig keres, de miért?2009. dec. 27. 20:41
2/6 anonim válasza:
Ezt csak a Jóisten tudja pontosan. Szerintem még ez a férfiú sincsen vele teljesen tisztában. Hagyni kell neki időt, hogy kitalálja. Találkozzatok úgy, hogy ne éreztesd vele, hogy válaszokat akarsz. Aztán előbb vagy utóbb csak kiböki.
3/6 anonim válasza:
A külföldi dolgot meg ráérsz akkor megoldani, ha már aktuális lesz. Nekem két olyan rokonom is van, aki külföldi társat választott magának. Az egyik török, a másik japán. Egyik sem magyar anyanyelvű, mégis megoldották, mert szerették egymást. (előző voltam)
4/6 A kérdező kommentje:
ebben az évben kétszer jött haza egy hétre. Még akkor is írt smst, vagy keresett telefonon, ha dolgoztam. Úgy viselkedett, mintha normális kapcsolatban lennénk.Sőt még egy kicsit sok volt. Kicsit olyan érzésem van nekem is, hogy ő sem tudja mit szeretne... De ez már nem jó jel, vagy is ilyen esetben nem tudom..
2009. dec. 30. 17:32
5/6 anonim válasza:
Szerintem akkor is várj egy kicsit. Ha meg később is van rossz érzésed vele kapcsolatban, akkor inkább hagyd. Még mindig jobb egyedül, mint egy boldogtalan kapcsolatban. BUÉK!
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. dec. 31. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!