Mit, és mennyi idő alatt adtatok el utoljára interneten?
Kezdek kételkedni, abban, hogy bárki is vásárolna valamit apróhirdetésből.
Pedig nincsenek túlárazva a dolgaim, de kidobni kár lenne.
Vaterán próbáltad már?
Vagy csökkentsd az árat.
Én mondjuk nem vásárolnék használt hardvert (az aprók listájából gondolom, hogy erről van szó), már csak a garancia hiánya miatt se, de ettől mások még kereshetnek ilyet.
Nem hardver, mindenféle, polc, konyhai eszköz, háztartási gép is van közte, és ipari is.
Vagy 15 féle dolog, de van belőle 6-7 amihez nem is írtam árat csak hogy megbeszélés szerint, és egyik miatt se hívnak pedig már három napja raktam fel.
Vaterával nekem az a bajom, hogy mindenért vonja a pénzt, a semmiért is, és a többi 9 oldalnak is van ahhoz hasonló forgalma, ha nem jobb..
Egyébként mi bajod a használt hardverrel?
Olyan hirdetőtől kell venni, ahol vagy azonnal meg tudod nézni, vagy megvan a cím telefonszám, és rárúghatod az ajtót.
Én általában eddig mindíg az új cuccokban csalódtam.
Mert hiába garancia meg mittudomén, rá van számolva az az árra. Pl: tavaly vettem egy lapit 370.000 ért szalon állapot pixelgarancia, törésbiztosítás minden hülyeség.
Most használtan ugyanezt a típust ugyanilyen felszereltséggel 150 ért.. Röhögve!
De már utána 3 hónappal is néztem az amazonon százassal olcsóbb volt.. Szívtam is a fogam...
Magamból indulok ki megint: ha nincs kiírva az ár valahol, én nem fogom megkérdezni.
Lehet jobban járnál ha kiírnád.
Ha meg nem viszik, akkor tényleg adhatod olcsóbban.
Vagy a képek nem jók, vagy a leírás.
De nem vagyok otthon a témában. Eddig csak egy hűtőt "adtam" el a vaterán, minimálár nélkül, 1 Ft-ért :)
Használt hardver: igazad van, de én nem rúgnám rá senkire az ajtót :)
Úgy gondolom, hogy inkább legyen meg a biztos 1-2 év garancia, minthogy a fogamat szívjam amiatt, hogy egy rossz valamit vettem és csak 1 (5, 10) hónapig tudtam használni.
"polc, konyhai eszköz, háztartási gép"
Aki pénzt akar adni polcért az vesz az ikeaból
Az alapvető konyhai eszközök mindenkinek megvannak, ha pedig nincsenek megveszik pár százért egy üzletben. Akinek turmix kell az vesz újat
Háztartási gép ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!