Merre tálálom meg az interneten? (MVH)
A területalapú támogatós nyilvános adatait szeretném megnézni. Hallottam, hogy az interneten megtalálható ki mennyi összeget kap. De sehol nem találtam meg, pedig kerestem. Valaki be tudná linkelni?
A szűleim a mezőgazdaságban dolgoznak és van sok földünk is és mondom megkeresem már, hogy mi is ott vagyunk e a listán. Ezért lenne fontos a link.
Előre is köszönöm a segítséget
Tudomásom szerint a területalapú támogatások a helyi "falugazdán" keresztül intézhetők. Ők elmondják a feltételeket, segítenek a pályázatok összeállításában, és ők továbbítják az illetékes megyei szervekhez.
Náluk vannak ehhez a szükséges nyomtatványok is.
Keresd meg őket.
Az egészen biztos, hogy olyan névre, címre szóló lista nincs fent a net-en, hogy ki, mennyit kaphat.
A feltételek, amelyek megléte esetén bárki kiszámolhatja, hogy esetében, ha igényelné, mennyit kérhet, és amennyiben a benyújtott pályázatát pozitívan bírálják el, mennyit adnak...
De névre szóló lista... szerinted van valaki, aki az egész ország összes őstermelőjénél fennálló feltételeket ismeri, és készít egy listát???
Egy szintén gazdálkodó ismerős mondta h név + összeg szerint talált egy listát a földalapú támogatással kapcsolatason
Nem magamtól ki h van egy ilyen lista, bár furcsa volt meg sehol nem találtam és gondoltam itt valaki tud segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!