Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 300 ezerből meg tud élni két...

300 ezerből meg tud élni két ember?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, fordult a kocka az életben, és úgy alakult, hogy kettőnknek fog kelleni megélni ennyiből.

Eddig nekem egymagamra volt ennyi bevételem havobta, és bizony fizu előtt már centiznem kellett, hogy mire költsek.

Nagyon szűkösen ki lehet 2 embernek jönni? És ha igen, hogyan???

2016. jún. 26. 22:55
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Én igazából azt nem értem, hogy miért kell ennyire szórni a pénzt. Én a felét keresem, de még így félrerakok a gyerekek jövőjére. Meg egyáltalán mi lesz veletek, hogyha bármelyikőtökkel bármi történik. Nem kell a legrosszabbra gondolni, elég csak leesni lábról s ott a túxaros tartós táppénz :S bármennyi tb-t fizettetek felső korlátja van, meg a párod is elmehet gyesre.
2016. júl. 24. 11:49
 52/55 anonim válasza:
57%

Mi hárman vagyunk egy 5 éves gyermekkel. Rendszeresen vezetek mindent, átlagnál talán egy picivel jobban élünk, nem nélkülözünk. 11 kategóriám van (rezsi, sport, bkv bérlet, kocsi, kaja és ruha, egészség és fodrász, lakásra és kertre, ajándékra, szórakozásra és kultúrára, hitel, fundamenta).

A ti példátokra kihegyezve a dolgot, levonom a hitelt, a fundamentát, a sportot és a kocsit teljesen, akkor is még mindig csak 400-nál járok. A gyerek nélkül az kb. a ti 300-atoknak felel meg vagy még le kell vonni a ruhából vagy a szórakozásból egy kicsit...

Szóval necces nagyon a 300 egy normális életszínvonalhoz szerintem, de megoldható. Kocsi, sport, hitel, lakbér és megtakarítás nélkül, saját lakásban esetleg...

2016. aug. 2. 17:34
 53/55 anonim ***** válasza:
Mi lett a kérdezővel,hogy sikerült megoldania az életét?
2018. márc. 13. 20:54
 54/55 anonim ***** válasza:

Köszönöm, Utolsó, hogy "kiemelted". :D

Most már nekem is izgatja a fantáziámat. :)

2018. márc. 14. 20:04
 55/55 A kérdező kommentje:

Huuu, de régi kérdés. :)

Megoldódott minden igazából. Átgondoltam a dolgot, és nem tettem annyit félre, mint amennyit gondoltam eredetileg. Így több maradt az életre. Továbbá a fizetésem is megnövekedett, szóval minden egyenesbe jött! :)

2018. márc. 24. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!