Szerencsejátékosok! Hogyan lehet beletörődni abba, ha az ember elbukik egy nagyobb összeget? Mennyit buktatok már rövid idő alatt vagy akár úgy összesen, és hogyan próbáltátok lelkileg összeszedni magatokat ezután?
Bár nem vagyok szerencsejátékos, de akik nagyban csinálják azok azt szokták mondani, hogy a tét amit felraknak arról már lemondtak. Ennek megfelelően választják meg a tét összegét. (tehát nem a kajapénzüket rakják fel)
Az már más kérdés ha valaki annyira függő, hogy mindenét felrakja.
A, nem játszom nagy pénzben, sőt kicsiben sem
B, esélyek után meg se lepődöm, ha nem nyerek semmit.
Nem tudom, hogy kerültem ehhez a kérdéshez, de képtelen vagyok elmenni a hülyeség mellett, amit a második írt. Az Szzrt-nél inkompetens balfékek dolgoznak, nem hiába korlátozzák a feltehető összeget, tippmixpro accountokat…
Csak simán el kell engedni a bukót. Vesztettem már kétmilliót egy nap alatt, megvontam a vállam, majd másnap ugyan úgy fogadtam tovább, ahogy addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!