Munkanélküli segélyt hány hónap után kap az ember, miután bejelentett munkanélküli lett?
Mielőtt mindenki nekem esne,hogy " lehűtő, semmirekellő, dolgozni nem akaró " vagyok, elmondanám,hogy februárban kaptam kézhez a végzettségemet, de sajnos nem sikerül elhelyezkednem. Jövő januárban tudok legközelebb munkába állni (ne kérdezzétek miért csak akkor. Akkor és kész! )
Elkezdem az angol nyelvvizsga tanfolyamot a munkanélkülin keresztül, és érdekelne,hogy mennyi idő után jár a munkanélküli segély. Utána olvastam a neten, de azt írják,hogy csak akkor, ha visszamenőleg az utóbbi 3 évben legalább 360 napot dolgoztam.És az a helyzet,hogy én voltam gyakornok, és dolgoztam is 2 hónapot bejelentve, de pénzügyi okok miatt elbocsájtottak, és legközelebb csak januárban tudok visszamenni dolgozni ugyan arra a helyre. (családon belül)
Előre is köszönöm a segítséget!
Már számítottam ilyen hozzászólásra :D Köszönöm,hogy megérkeztél köreinkbe.
Gyógyszertári asszisztens vagyok. És nem arról van szó,hogy nem találok munkát, csak erre a fél évre kellene valamit kezdenem magammal amíg vissza nem megyek dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!