300 ezerből meg tud élni két ember?
Úgy néz ki, fordult a kocka az életben, és úgy alakult, hogy kettőnknek fog kelleni megélni ennyiből.
Eddig nekem egymagamra volt ennyi bevételem havobta, és bizony fizu előtt már centiznem kellett, hogy mire költsek.
Nagyon szűkösen ki lehet 2 embernek jönni? És ha igen, hogyan???
Nem troll kérdés, hidd el, én lennék a legboldogabb, ha nem kéne ilyeneken gondolkodnom...
Aki azt irta, hogy a felét félretenni, szerintem az azért abszolút nem reális.
És azt sem vonom kétségbe, hogy akik irtak, hogy ki lehet jönni, azok tényleg ki tudnak jönni ennyi pénzből. Az már más kérdés, hogy én hogy leszek képes ezt kivitelezni. :(
8-as: hát ezaz, te is azt írod, hogy kényelmetlen lenne ennyiből élni... hát szerintem is az lesz.
Nézegetni, mi mennyibe kerül, nem mehetek oda, ahová akarok. És most nem nagy dolgokra kell gondolni, de számomra igenis elszomorító, hogyha gondolok egyet egy forró nyári napon, akkor ne engedhessem meg magamnak, hogy kocsiba ülök, leugrom a Balcsira, kiveszek egy szobát, este buli, másnap még pancsika, aztán haza.
(Ez most egy cca. 50-100 ezres tétel, és ugye ez már nem férne bele)
Ha ilyen apró örömökről le kell majd mondanom, akkor milyen élet ez??? Élet ez egyáltalán, vagy csak vegetálás?
Benzin ok, szoba ne nevettess már 5000 ft/éj alatt simán ki lehet jönni még siófokon is ha apartmanba mész. Kaja + buli, 20 ezer erre is marha sok. Ha részegre is iszod magad azt is meg lehet oldani 5000-ből, de kevesebből is ha okosan csinálod (minőségi piával), a kaja pedig ha étterembe-gyors étterembe is eszel akkor is max 3000-4000/nap, ha okosan csinálod, akkor ennél jóval olcsóbban is kihozható ez is (korrekt minőségen).
Így az egész nem több, mint 30000.
Hát ezaz...
Apartman, gyorsétterem, "okosan" piázás...
Érted te is, hol a kulcs...
Az okos piázás azt jelenti, hogy veszel egy üveg jó minőségű piát, vagy jó minőségű söröket és megiszod társasággal beszélgetve kiülve, chillelve és utána buli. (huha nem a 4500 forintos koktélokat iszod) A 3000-4000 ezere kaja/napban simán van étterem is nem csak gyors étterem. egy normális kaját már 1500-2000 körül simán lehet kérni egy étteremben. 1 éjszakára pedig pénzkidobás szállodába menni, ha amúgy is bulizol szinte egész este és kb pár órát alszol csak ott.
Milyen kulcs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!