Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen létezhet? Kaptam egy...

Ilyen létezhet? Kaptam egy levelet, hogy rendőrség köröz vagy mi?

Figyelt kérdés

Berki Sarolta vagyok. Az Internet Rendőrs?gtől!!

Bejelent?s alapján kerestem fel önt is... IP cîm alapján bem?r?sre került ön! K?re a neml?tező term?keit vagy már eladott term?keket törölje! 24 órán belül ez nem teljesül megtesszük a szüks?ges l?p?seket!! Tóvábbá minden ig?rt cseretárgyat jutasson el minden kárt szenvedő szem?lynek!! Mostantól kezdve nyomon fogjuk követni!!! Üdv

#rendőrség #iez? internetrendőrség
2015. szept. 24. 19:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló. Nekem fura az írása, mintha mobiloról írt volna, és érdekesen akart ékezeteket írni. Volt hogy egyszer én is írtam így az egyik eladónak. Azóta jófogáson telefonról csak ékezet nélkül írok.
2015. szept. 24. 20:39
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
#7 ok, ezért írtam hogy ha. :) egyébként bocsi, tudod vannak ezen az oldalon eléggè furcsa felfogású emberek, én már nem lepődök meg semmin. :)
2015. szept. 24. 20:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem az a személy piszkál, aki reggel megkérdezte hogy cserélek evele postán, és azt írtam hogy nem. Erre írta hogy oké. jogi következményei lesznek....
2015. szept. 24. 20:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Erről ordít, hogy kamu, kb. egy alsó tagozatos iskolás fogalmaz így.
2015. szept. 24. 20:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintetek jelentsem a jófogásnak? vagy hadjam az egészet. Letiltom azért minden esetre.
2015. szept. 24. 20:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a fenébe, esetleg írj neki vissza, hogy örüljön, hogy nem jelented fel az igazi rendőrségen, mivel rendőrnek adta ki magát, ami jó eséllyel kimeríti valamelyik bűncselekmény tényállását.
2015. szept. 24. 20:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
internet rendőrség :'DD sírok
2015. szept. 24. 21:36
 18/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, és a segítséget. Írtam neki, hogy bűncselkmény rebdőrnek kiadnia magát.
2015. szept. 24. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy ezt ide kiraktad, jót röhögtem :D

1. Olyan, hogy internet rendőrség, nincs.

2. Még a Rendőrségnél sem engednek olyan embert leveleket írni, akinek ilyen ramaty a helyesírása.

3. Semmiféle jogszabály nem mondja ki, hogy köteles vagy bárkivel is postán cserélni, ha nem akarsz.

2015. szept. 24. 22:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Az az "Üdv" a végén különösen cukker egy hatóságtól. Üdvhadsereg?
2015. szept. 25. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!