Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ilyen létezhet? Kaptam egy...

Ilyen létezhet? Kaptam egy levelet, hogy rendőrség köröz vagy mi?

Figyelt kérdés

Berki Sarolta vagyok. Az Internet Rendőrs?gtől!!

Bejelent?s alapján kerestem fel önt is... IP cîm alapján bem?r?sre került ön! K?re a neml?tező term?keit vagy már eladott term?keket törölje! 24 órán belül ez nem teljesül megtesszük a szüks?ges l?p?seket!! Tóvábbá minden ig?rt cseretárgyat jutasson el minden kárt szenvedő szem?lynek!! Mostantól kezdve nyomon fogjuk követni!!! Üdv

#rendőrség #iez? internetrendőrség
2015. szept. 24. 19:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús. Vannak sunyi rosszakaróid?
2015. szept. 24. 20:00
 2/20 anonim ***** válasza:
23%

A múltkoriban hírekben hallottam valami nav-os nyilatkozatot, hogy hamarosan megkezdik a net-es kereskedések felkutatását, ellenőrzését, stb. stb.

Esetleg ezek lehetnek? Bár az is meglehet, hogy kamu az egész!

2015. szept. 24. 20:01
 3/20 A kérdező kommentje:
nekem fura az írás. ugyan iylen szewmély írt rám reggel, csak nem akartam vele cserélni, ugyan iyg kérdőjeles mondatokban írt.
2015. szept. 24. 20:03
 4/20 A kérdező kommentje:

Azt olvastam neten, hogy az internet rendőrségnek nincs joga a nyomozásban, meg stb.

Itt a link: [link]

2015. szept. 24. 20:09
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Bárki beveszi ezt a szöveget? Egy hatósági személy mióta ír így? Nevetséges.
2015. szept. 24. 20:12
 6/20 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudom hogy van-e alapja a dolognak, ha valóban tisztességtelenül jártál el és cserénél nem küldted el a cseretárgyat, akkor jobb ha nem elásod magad te szánalmas kis pondró.

Egyébként meg... Internetrendőrség? Ne röhögtess már. Ez kb olyan mint, akarsz venni gittegylet részvényeket?

A rendőrség nem ír ilyet hogy üdv. Csak fogja magát, beidéz és kihallgat, esetleg házkutatást tart ha olyan a helyzet.

2015. szept. 24. 20:12
 7/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. Postán soha de soha nem cseréltem. Mindig szeméylyes átvétel van nálam. lett volna egy cserém, de megírtam a csávónak, hoyg csak személyes találkozásként megyek bele a cserébe. Posta nincs.
2015. szept. 24. 20:18
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

ez akkor kamu, mint ide buda :)

A rendőrök nem emaileket küldözgetnek, hanem idézést, vagy megkeresnek

2015. szept. 24. 20:18
 9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló. értem
2015. szept. 24. 20:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tóvábbá meg netten szavak vannak benne, biztos hogy kamu!

:-)

2015. szept. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!