Mi a véleményed azokról akik Nyugaton mosogatnak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 10:43
1/10 anonim válasza:
Dolgozni akaró emberek.
Ritkaság manapság kis hazánkban!
2/10 anonim válasza:
Felháborító! Csak keleten szabad tiszta tányérból enni.
3/10 anonim válasza:
Semmi. Amíg valakinek tisztességes munkája van, és nem ku*válkodásból él, addig semmi kivetnivaló nincs a munkájában. Persze azért ne az legyen az álma hogy élete végéig mosogasson, az ember legyen egy kicsit törekvő a jobb életre.
4/10 Koplárovics Béci válasza:
Ha nekik jó, akkor hajrá. Dolgozni hajlandó, élni és boldogulni akaró emberek.
5/10 anonim válasza:
Semmi. Nem érdekel más élete. Elég nekem a sajátommal foglalkozni.
6/10 anonim válasza:
balázska takarodj már el az oldalról így örökre lehtőleg.
7/10 anonim válasza:
7 évvel ezelőtt én is mosogatóként kerültem ki. Hiába volt otthon vállalkozásom, főállásom és jártam mellette fősulira, családfenntartóként nem haladtam egyről a kettőre, inkább csak a mínusz felé 16-17 millióval. Utána váltottam, mivel már a devizahitelt nem tudtam fizetni, és a házat akarták árverezni, de mivel a régi szakmába nem dolgoztam 10 éve, így mosogatónak álltam, hogy átlássam az egész rendszert, hogyan is működik a kinti vendéglátás. Egy év múltán már junior voltam, az év végén meg chef de partie. A fizetésem gyakorlatilag duplázódott. 2 évet még így lehúztam, utána otthon újrakezdtem a fősulit, így most diplomázok, helyettesíteni még kijártam 2 évet, majd még 2 év teljes szezont, mivel kellett egy másik ház és lakás és kocsi + be kellett indítani az itthoni tevékenységemet is, ami a szakdolgozatomra épül és épp a kérdésedről szól, mivel ez egy kitörési pont lehet azoknak, akik valóban szeretnének változtatnia sorsukon és van kellő drive-juk is ehhez, hátrányos helyzetű településen élnek, így őket támogatom a hasonló karrier építésben, a többrétű saját vidékfejlesztési programjaimmal, amihez a tőkét (kapcsolati, tapasztalati, és anyagi) a kinti melóból kovácsoltam össze.
8/10 anonim válasza:
Én nem vállalnám be, legalábbis remélem nem lesz rá szükségem, hogy csomó feketével egy lakáson osztozzak, de a munka az munka, nem kell szégyellni. Az ember azt csinál amit tud. Ha valakinek csak ilyen lehetősége van, akkor hajrá. De törekedni kell előre normális munkát találni - sulit végezni, szakmát tanulni, valami értelmes.
9/10 anonim válasza:
Kedves kerdezo; Ugyanaz a velemenyem a mosogatokrol, mint barmelyik mas munkat vegzo emberrol. Azt, hogy velemenyem legyen rola, csak az emberi viselkedese hatarozza meg, nem a munkaja.
A magas beosztas es a tisztesseges ember koze nem mindig teheto ki az egyenlosegjel.
Udv, Arvens
10/10 jam007 válasza:
Én keleten mosogatok és pont úgy puhítja a jár a kezemet mint nyugaton. Az orvosok is mosogatni mennek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!