Téged mi tart Magyarországon? Emigrálnál esetleg jól érzed magad otthon is? Vágyakozol Nyugatra? Sok ismerősöd él Nyugaton?
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 12:43
1/8 anonim válasza:
semmi mert sok itt a magyar és igen emigrálnék mert itt cigány nem él meg a ti pénzetekből
2/8 anonim válasza:
- A családom, a nyelv, a tájak, a megszokás.
- Jól érzem magam itthon, legalábbis nem hiszem, hogy más országban egyből megoldódnának a jelenlegi problémáim.
- Nem. Voltam már, nem volt rossz, turistaként szívesen megyek.
- Néhány, nem túl sok, többnyire külföldiek.
3/8 anonim válasza:
A családom és a beteg nagymamám.
Mindig én húzom a rövidebbet. Tesóm elköltözött, de nagymamám gondozára szorul. Nem hagyhatom itt. Bár mehetnék én is ki.
4/8 anonim válasza:
Már megint itt van ez a kretén...
6/8 anonim válasza:
A közeli családom csak. (D És igen sok ismerősöm van kint, konkrétan 2 ismerősöm házát is "felügyelem" és vágom a füvet meg intézem amit kell mert itt hagyták és nem tudták eladni.
8/8 anonim válasza:
Hol voltál eddig Séf fiú? Ez a hazám, szép a táj, itt a családom, a nyelvet beszélem. Jól érzem magam Magyarországon, nem vágyakozom Nyugatra, pedig , ha mindent eladnék szinte bárhol vehetnék egy lakást vagy házat és akkor még a Te egykori fizetésed is elég lenne a megélhetésemhez. Vannak ismerőseim , rokonaim Ausztriában, Németországban , Szlovákiában össz. 8 család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!