Titeket irritálnak a szabadságukat Magyarországon töltő, Nyugaton dolgozó magyarok, akik a 2 hét szabi alatt szórják a pénzt?
Inkább szánalmas.
Bár annyi, hogy tényleg itthon költenek és az jó.
Séf Úr! Tanultam tőled valamit: [link]
Egyébként engem nem zavar, csak szánom szerencsétleneket. Kint szopnak heti 6 napban 12 órában, megkeresnek annyit se, mint itthon egy normális keresetű alkalmazott egy multinál, és hazajönnek 2 hét alatt elverni fél év munkáját, mert ők menők...
Mióta Nyugaton élek különösen jó szimatom van a nyugati magyarokhoz így nagyon könnyen felismerem őket mikor pl én magam is otthon járok...
Múltkor az államáson elkaptam olyan mondatot hogy
"Ausztria egy mennyország"
Az idősebb nő ment meglátogatni a mosogató gastarbeiter gyerekeit hétvégére is ilyen zöldségeket terjesztenek még az anyukák is, akik elvileg érett felnőtt nők, nem infantilis huszonévesek.
De a jaszkari mindenhol tetten érhető...olyat is láttam már hogy eurót vett elő az egyik nyomorult Szombathelyen..."véletlenül"...
szóval a vagizás az nagyon megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!