Ez kell a népnek? 47 ezerért dolgozó napszámosok? Biztos ez kell? MIből éljenek meg?
2015. jún. 20. 21:45
1/11 anonim válasza:
Még mindig a Fidesz a legnépszerűbb, szóval igen, ez kell a népnek.
2/11 anonim válasza:
nem olvastam el de 0 ft-ból biztos jobban meglehet élni.
3/11 anonim válasza:
Nem, ez nem a népnek kell, hanem a vezetőségnek. Birkákat nevelnek, akik nem kérdezik meg, hogy "miért?" csak teszik a dolgukat és meghalnak a vágóhídon.
4/11 anonim válasza:
Gyerünk Séf fiú, add ki magadból!
5/11 Koplárovics Béci válasza:
Szerintem is meg kéne szüntetni a közmunkát is meg a segélyt is.
6/11 A kérdező kommentje:
A közmunka helyett munka kéne az embereknek. A segély pedig egy jó dolog. Erősíteni kellene a szociális hálón. De nem gyerekalapúan hanem munkaalapúan. tehát ne azt támogassuk aki gyárt 5 gyereket, hanem aki dolgozott mondjuk 5 évet.
2015. jún. 20. 22:21
7/11 Shai-Hulud válasza:
Szerintem meg azt kéne megszüntetni, hogy alkalmazottak vannak.
Legyen mindenki közmunkás!!!
Majd javaslom is napirend előtti felszólalásra, ha jól megy, délutánra meg is szavazzák.
8/11 anonim válasza:
Vegyük Afrikát, másodpercenként éhen hal 1 gyerek, de mégis átlag gyerekszám 10 fölött van családonként. Nyomatják nekik a segélyeket, de minden egyes késésnél 10 000-ek halnak éhen.
Nálunk nem ennyire rossz a helyzet, viszont sokan már iparszerűen szaporodnak a segélyért és ez egy öngerjesztő folyamat. Ezen réteg növekszik az eltartó réteg pedig satnyul, egyre inkább közeledünk Afrikához.
9/11 anonim válasza:
Senki nem fog odasétálni a közmunkáshoz, hogy hé öreg holnaptól 200 nettó a havi pénzed. Hozzám sem jön senki, hogy kereshetnék többet. Ez kelet Európa , nem Svájc ès nem is Szudán. Mindenkinek magának kell tenni a sorsáért, agyalni, cselekedni, hogyan lehetne jobb az itteni körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!