Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Titeket irritálnak a szabadság...

Titeket irritálnak a szabadságukat Magyarországon töltő, Nyugaton dolgozó magyarok, akik a 2 hét szabi alatt szórják a pénzt?

Figyelt kérdés
Irritál a jaszkarizós viselkedésük?
2015. jún. 25. 22:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Külföldön dolgozóként írom:

Valóban nagyon sokan vannak akik nagyítanak és adják a nagymenőt, mert ők bizony Ausztriában dolgoznak!

Ezeken az embereken én is csak mosolygok.

Nem egy nem kettő hozzáhazudik a fizetéséhez még egy ezrest hogy jobban hangozzon. A sok falubeli emberke meg el is hiszi. 2-3 ezer euró között még a helyi emberkék sem nagyon keresnek max akik ilyen diplomás emberkék, de ők sem 8 órában.

Egy átlag külföldit az 1500 euró megállít! Hazudozhat bárki bármit ez az igazság. Persze ha többet melózol lehet több.

Nem egy ember adta már elő nekem magát hogy ő itt 2000 felett keres egyszerű melósként, mondom jól van .... mikor meg kitettem az autóból egy putri előtt gondolhatjátok...szóval igen utálom én is az ilyen jaszkarizós emberkéket.

Még annyit hogy ha eszednél vagy és szorgalmas, azért nem 1000 euróval mész haza fél év után. nekem 3 év alatt kb 10 milla , autó , motor, és sose gond ha ki kell fizetni valamit. Jó én mindig 1500 felett kerestem, de meg is dolgoztam érte. Úgyhogy el lehet ezt a pénzt is szórni mint írták itt is , lehet k.vázni járni meg vedelni , meg lehet félretenni. Aki olyan az otthon is menőzik ha van pénze és rögtön elbassza , nem csak az aki külföldön dolgozik.

2015. jún. 27. 17:09
 22/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, mondjuk azért mintha neked is kilógna a lóláb egy picit.

Ahhoz, hogy "10 millád" legyen félrerakva 3 év alatt egész pontosan 910 EUR-t kellett félreraknod minden áldott hónapban. És akkor az autóról és motorról még szó sem esett.

Értem én, hogy 1500 (felett) kerestél, de vagy megéltél havi 600 EURból vagy valami nem kóser nálad sem...

2015. jún. 27. 17:24
 23/31 A kérdező kommentje:

Ausztriában havi 600 euróból maximum társbérletben lehet megélni emberi módon..

én jelenleg 600 euróból élek (munkanélküli vagyok) havonta, lakbérre elmegy 200 számlákkal, maradékból meg élek. De én nővéremmel nyomorgok egy garzonban...a konyhában alszom...brutális.

2015. jún. 27. 17:26
 24/31 A kérdező kommentje:

" legyen félrerakva 3 év alatt egész pontosan 910 EUR-t kellett félreraknod minden áldott hónapban"

13-14 havi fizetés itt mindenkinek jár, szóval annyit nem kellett félretennie. De ah ennyit félrerakott szerintem nem magában él, az biztos.

2015. jún. 27. 17:29
 25/31 A kérdező kommentje:
1500 felett szerintem úgy keres hogy valami menőbb szakmunkás sok órával, vagy esetleg felszolgáló jattal. Egyébként nem jellemző nagyon az 1500 feletti kereset ha az emberek nem mérnök stb.
2015. jún. 27. 17:31
 26/31 anonim ***** válasza:

"13-14 havi fizetés itt mindenkinek jár"

Jogos, akkor 800-at.

2015. jún. 27. 17:41
 27/31 anonim ***** válasza:

Séf ajánlom figyelmedbe a Garnier reklám szlogent: Törődj magaddal!

Ne másokkal foglalkozz :D

2015. jún. 27. 17:49
 28/31 anonim ***** válasza:

21 es vagyok . Kilóg a lóláb miért?

minden évben 2x dupla pénz van ausztriában. Valamint adót is lehet visszaigényelni. első helyemen 1800 körül kerestem szakmunkásként, napi 11-12 óra melóval. Most betanított munkát végzek 8 órában 1700 ért gépvezetőként. Utána lehet számolni. Nem élek nagy lábon, társbérletben úgy ahogy írták. Máskülönben olyan 600 euro havonta így meg feleződik.

2015. jún. 27. 21:09
 29/31 anonim ***** válasza:
Na, így stimmel. Csak amikor valaki azt írja, hogy "1500-nál többet" akkor az ember 1550-re gondol, nem 1800-ra.
2015. jún. 27. 21:50
 30/31 anonim ***** válasza:
60%
miért írritálna bárkit? Én is nyugaton dolgozom, csak hogy elmondjam, 10 hónap után tudtam venni egy metálpiros Alfa 159-et, legelőször azzal voltam itthon, akkor még idehaza újdonság volt a 159-es Alfa. Idén tudtam venni egy Maserati Quattroporte-t (2006-os) és azzal vagyok most itthon. Akinek esze van és végzettsége, az kint megszedi magát piszokul. Eleinte nem volt egy leányálom a kinti élet, de valahol elkellet kezdeni, ha beválsz, akkor megnyílik előtted az út és egyre magasabb fizetést kapsz. Szerintem az meg nem írritáló dolog hogy a nyugaton dolgozók idehaza verik el a pénzüket. Haza hozzák és itt is hagyják/ hagyjuk, úgy is csóró az állam, legalább így van egy kis bevétele. Ha téged írritál, akkor menj ki te is, és dolgozz kint. Persze érettségivel vagy 8 általánossal, nyelvtudás nélkül nem sokat érsz. Nekem 2 diplomám van, beszélek a magyar mellett románul (anyanyelvem, romániai magyar vagyok de 11 évesen magyarországra költöztünk), olaszul és angolul perfektül, a többi újlatin nyelvel is elboldogulok.
2015. júl. 15. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!