Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha átvertek a...

Mit csináljak, ha átvertek a jófogás.hu oldalon?

Figyelt kérdés

Két helyről próbáltam meg venni elektronikus eszközöket.

Mindkettővel azt beszéltem meg hogy a vételár felét elutalom.

Nagyon nem akartam, de rábeszéltek sajnos. Ilyen a buta ember.

Elutaltam a pénzt mindkettőnek, majd vártunk.

Az egyik folyamatosan hívott is telefonon.

Majd egyszer csak azt mondta, hogy baj van, a felesége vitatkozik vele, hogy miért ment bele ilyenbe, mert sürgős a pénz, azt mondta, hogy válasszak: vagy elutalom a másik felét a pénznek s utána azonnal küldi a csomagot, vagy ha nem, akkor viszont visszaküldi az elutalt pénzt, mert sürgeti őket az idő s nem várnak. Ezután eltűnt s nyoma sincs nem tudom elérni se telefonon sem emailben. A pénzem (40eft) ki tudja hol van.

A másik szintúgy szólt, hogy baj van, küldjem el neki a személyigazolványom, a lakcímkártyám s a banki utalást igazoló szelvény fényképét, mert lezárolták a számláját s bent ragadt az abaqoos nevű nen tudom minél a pénzem.

Én elküldtem neki mindent.

Ezután arra kért, hogy másik számra küldjem el neki újra az összeget, a másikat visszakapom majd a banktól, csak még folyamatban van.

Én már nem utaltam semmit.

Viszont ezzel a másodikkal a mai napig tudok beszélni emailben s mindig visszaír.

Mitévő legyek??

Ezekkel az adataimmal mihez tudnak kezdeni??

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy egyszerre ketten is átverik??

A rendőrség én azt hallottam, hogy bizonytalan, lehet, hogy semmire nem jutnak, állandóan járkálnom kéne, én pedig már idős vagyok.

Bele vagyok ebbe betegedve.

Írtam a jófogásnak, azt mondák, ha rendőrségi feljelentést teszek, akkor mindenben segítik a rendőrség munkáját.

Szinte lekoppintottak, ennyi volt a válaszuk.

Nagyon szépen kérem segítsenek!

Előre is köszönök minden segítő választ!

Üdv.

2015. aug. 21. 20:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! kedves vásárló, mi lett a story vége?
2018. máj. 20. 20:00
 22/25 anonim válasza:
Jónapot kívánok Uram! Végül mi lett az ügyből?
2020. dec. 29. 00:19
 23/25 anonim ***** válasza:
Mi lett a vége öreg? átvertek a digók?
2021. dec. 6. 17:10
 24/25 anonim ***** válasza:
Mi a vége a sztorinak? Válaszoljon azon nyomban!
2022. okt. 19. 23:13
 25/25 anonim válasza:
Azért nem válaszol, mert elásták a csalók, addig ugrált. Nem köll vigéckedni oszt nincs baj, dik.
2023. jan. 10. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!