Nekem miért nem lehet 24 évesen saját lakásom? Másoknak honnan van ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Elegem van, hogy a szüleimmel kell élnem ,saját lakást szeretnék, heti 6 nap dolgozom de nem érek vele semmit, nem telik lakásra :(2014. nov. 5. 19:09
31/32 anonim válasza:
utolso, de hány évesen "jo otthon lakni"?
32/32 anonim válasza:
Nekem konkrétan 24 évesen még az. De az ismerőseim között vannak 28 évesek is és még ők is otthon laknak. Fele egyetemista, phd-zik, vagy az otthonához közel dolgozik. Semmi értelme nem lenne külön albérletet fizessenek. És nem értem mi a rossz ebben. Anyukám meg apukám a házasságuk után még 2 évig nagymamáméknál laktak. Szerintem semmi gáz nincs ebben. Le lehet pontozni, nem izgat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!