Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nekem miért nem lehet 24...

Nekem miért nem lehet 24 évesen saját lakásom? Másoknak honnan van ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy a szüleimmel kell élnem ,saját lakást szeretnék, heti 6 nap dolgozom de nem érek vele semmit, nem telik lakásra :(
2014. nov. 5. 19:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
98%
27 vagyok, a férjem 35, nekünk még legalább 5 év, mire lesz önerőnk. Hát ez van.
2014. nov. 5. 19:10
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 24 évesen hitelből lett lakásom, sajna ez van, másképp esélyem sem lett volna elköltözni otthonról.
2014. nov. 5. 19:14
 3/32 anonim ***** válasza:
22%
Nem kéne itt sajnáltatni magad, na ezért nincs saját lakásod. Egyszerre már "másnak honnan van", törődj a saját dolgoddal, hidd el boldogabb életed lesz.
2014. nov. 5. 19:14
 4/32 anonim válasza:
87%
Én külföldön dolgoztam 4,5 évet egy garzonért. Itthon ezért 20 évet is robotolhattam volna. Sajnos, h az ember arra szorul, h kimenjen. Persze két embernek könnyebb, de akkor nem volt olyan, akivel tervezni lehetett volna.
2014. nov. 5. 19:16
 5/32 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon sok embernek nincs saját lakása. Nem 24 évesen, hanem soha.

Emberek, gyerekek élnek mélyszegénységben, éhezve.

Öregeknek nincs tüzelőjük, reményük, évekig kell várni egy műtétre, hogy nem tudják kiváltani a gyógyszereiket.

Családjuk messze, mert elszólította őket a megélhetés.

Másnak honnan? Jó helyre pottyantotta őket a gólya.

Téged is, mert dobhatott volna háborús övezetbe, sivatagba, vagy több generációs putriba.

Az élet hosszú. Vagy nem...Majd lesz. Vagy nem. Nem ezen múlik a boldogság.

2014. nov. 5. 19:18
 6/32 anonim ***** válasza:
71%

Nekem 24 évesen összesen 5 ezer forintom volt...

30 évesen, programozóként már épp össze tudtam volna hozni egy motort (no nem drágát), de a lakótelepi bérleti szobámba nem vihettem.

Most már van házam, örököltem és ráköltöttem a megtakarított pénzem s a páromét is, enélkül nagyon sokáig tartott volna a dolog, Budapesten pedig soha nem lett volna házam...

Rengeteg embernek nincs. Van, akinek igen, ez van, kellett nekünk nem dúsgadag szülőkhöz születni vagy óriási tehetséggel és mázlival valami fantasztikus céget alapítani 20 évesen ;)

2014. nov. 5. 19:24
 7/32 anonim ***** válasza:
92%
Meghaltak a szüleim. Ezért van házam. De tudod... inkább lennének szüleim.
2014. nov. 5. 19:29
 8/32 anonim ***** válasza:
92%
Mivel itthon esélytelen összegyűjteni a pénzt kint dolgozunk párommal külföldön és jövőre megvesszük végre a saját házunkat. Nem egyszerű de valamit valamiért.
2014. nov. 5. 19:36
 9/32 anonim ***** válasza:
75%
Nézz körül a magyar valóságban. Akinek 24 évesen van, az apuci-anyuci pénze, örökölt, vagy nagyon ritka esetben szuper pályaválasztást követően összedolgozta már az önrészhez valót. Hitel nélkül, támogatás nélkül nem igazán lehet munkából összeszedni azalatt a pár év alatt egy lakásnyit. Esetleg külföldön, ha 18 éves korától kint van és keres. Egyébként csatlakozom hozzád: én is saját házat akarok! Miért kell albérletben élnem? Csak sajnos a vágyakozás még nem hoz közelebb a célhoz.. Én 30 vagyok, 2-3 év múlva lesz meg az önrészünk. Erre majd jöhet a hitel. Sok ismerősöm ennél is rosszabb helyzetben van. Te még fiatal vagy, a helyedben külföldre mennék, vagy tanulnék új szakmát, mert ha heti 6 nap munkával úgy érzed, kevés a bevételed, akkor lehet rossz pályát választottál.
2014. nov. 5. 19:37
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
19 évesen külföldre mentem dolgozni (4 évre), utána vettem Pesten egy lakást. (majd befejeztem az egyetemet, férjhez mentem..stb stb )
2014. nov. 5. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!