Nekem miért nem lehet 24 évesen saját lakásom? Másoknak honnan van ennyi idősen?
Nagyon sok embernek nincs saját lakása. Nem 24 évesen, hanem soha.
Emberek, gyerekek élnek mélyszegénységben, éhezve.
Öregeknek nincs tüzelőjük, reményük, évekig kell várni egy műtétre, hogy nem tudják kiváltani a gyógyszereiket.
Családjuk messze, mert elszólította őket a megélhetés.
Másnak honnan? Jó helyre pottyantotta őket a gólya.
Téged is, mert dobhatott volna háborús övezetbe, sivatagba, vagy több generációs putriba.
Az élet hosszú. Vagy nem...Majd lesz. Vagy nem. Nem ezen múlik a boldogság.
Nekem 24 évesen összesen 5 ezer forintom volt...
30 évesen, programozóként már épp össze tudtam volna hozni egy motort (no nem drágát), de a lakótelepi bérleti szobámba nem vihettem.
Most már van házam, örököltem és ráköltöttem a megtakarított pénzem s a páromét is, enélkül nagyon sokáig tartott volna a dolog, Budapesten pedig soha nem lett volna házam...
Rengeteg embernek nincs. Van, akinek igen, ez van, kellett nekünk nem dúsgadag szülőkhöz születni vagy óriási tehetséggel és mázlival valami fantasztikus céget alapítani 20 évesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!