Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nincs, aki segítse...

Mit tegyek? Nincs, aki segítsen, és kb. éhhalál küszöbén állok.

Figyelt kérdés
Elvesztettem a munkahelyemet. Még az albérletet ki tudtam fizetni, de most, hogy a munkakeresés időszaka alatt túléljek, 50 ezer ft kellene. Hitelt nem vehetek fel ugye, élelmiszerem nincs, és senki nem tud ennyi pénzt kölcsönadni. Családom nincs, távoli rokonok sem. Mit tehetek? Honnan tudok ennyi pénzt szerezni még a mai, vagy holnapi nap folyamán?

2014. júl. 1. 15:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
72%
#7: akkor gyalogolj Kőbányáról Óbudára, majd Csepelre, és esetleg onnan Budaörsre. Itt nem 2-3 km-t kell gyalogolni, mint a kis faludban.
2014. júl. 1. 15:09
 12/33 A kérdező kommentje:
Munkanélküli segélyt fújhatom, nincs meg az az idő, ami kellene ahhoz, hogy folyósítsák...Egy hete nincs munkám, de volt még egy kis pénzem így kajára amellett h a lakbért kifizettem. Most nem maradt semmi, 10 ft-om van. Azért kéne holnap vagy ma, mert bérletet kell vennem, lenne lehetőségem egy állásra, de nem tudok elmenni interjúra. Meg ugye enni sem tudok.
2014. júl. 1. 15:09
 13/33 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget a freegan-októl, vagy sajátítsd el gyorstalpalón a technikáikat.
2014. júl. 1. 15:13
 14/33 anonim ***** válasza:
77%
Ch amikor Debrecenbe laktam akk volt amikor egy nap 12km gyalogoltam, mert nekem se vt bérletem. Ha vki vmit nagyon akar akk megtesz bármit, de ugye egyszerűbb kifogást keresni.
 15/33 anonim ***** válasza:
Mondom, menj be az önkormányzathoz, ha nincs meg bizonyos összegű egy főre jutó jövedelmed havonta, akkor kapod azt a 22800 Ft-ot.
 16/33 anonim válasza:
67%

Ha eddig folyamatosan dolgoztál, hogyhogy nincs megtakarításod?

És hogy vesztetted el a munkád egyik napról a másikra?

2014. júl. 1. 15:14
 17/33 anonim ***** válasza:

A bérlet annyira talán nem fontos most.

Volt kollégák, barátok, szomszédok közül senki nem tud adni egy kiló kenyeret?

2014. júl. 1. 15:14
 18/33 anonim ***** válasza:
Meg biztos vannak kicsit segítőkészebb ismerőseid, szomszédaid, akiktől átmenetileg egy kis kenyeret, zsírt kérhetsz, hogy legyen mit enned, ha tényleg ekkora vészhelyzet van. A régi munkahelyeden is biztos voltak ismerőseid. Ne mondd, hogy még ráadásul mindenki utál is!
2014. júl. 1. 15:15
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkalehetőség miatt nem kell rögtön bérlet, veszel napi- vagy gyűjtőjegyet töredékéért. Ötvenezret nyilvánvalóan senki nem fog adni, de lehet, hogy tízet igen. Vagy ötöt. Abból meg már az elkövetkező pár napot kihúzod, addig jöhet munkalehetőség is. A főbérlőddel nem tudnál beszélni?
2014. júl. 1. 15:15
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körbe a lakásban hogy mit tudsz pénzzé tenni (ami a tied persze!): pár ruha, könyv, cipő, nélkülözhető háztartási kisgép, bármi.
2014. júl. 1. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!