Mit tegyek? Nincs, aki segítsen, és kb. éhhalál küszöbén állok.
Figyelt kérdés
Elvesztettem a munkahelyemet. Még az albérletet ki tudtam fizetni, de most, hogy a munkakeresés időszaka alatt túléljek, 50 ezer ft kellene. Hitelt nem vehetek fel ugye, élelmiszerem nincs, és senki nem tud ennyi pénzt kölcsönadni. Családom nincs, távoli rokonok sem. Mit tehetek? Honnan tudok ennyi pénzt szerezni még a mai, vagy holnapi nap folyamán?2014. júl. 1. 15:01
2/33 anonim válasza:
Mihez értesz, mennyi idős vagy, mit és hol próbáltál dolgozni, hol laksz, stb.? Ma és holnap nem tudsz szerezni ennyit, de a probléma sem egy nap alatt derült ki. A net azért még jó, hogy van. Keressünk neked munkát!
3/33 A kérdező kommentje:
Talán a szomszéd wifije?
2014. júl. 1. 15:05
4/33 anonim válasza:
Miért pont ma vagy holnapra kell ennyi pénz? Mikor veszítetted el a munkahelyedet?
5/33 anonim válasza:
Munkanélküli segély (vagy most álláskeresésinek hívják). Bejelentkeztél a munkaügyi központba?
Önkormányzatnál is biztosan lehet kérni valamilyen átmeneti, rendkívüli szociális segélyt. Ott voltál már?
6/33 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem közel 10 álláshirdetésre csak ma, de igazából ott is meg vagyok lőve, hogy nem tudok eljutni A pontból B-be Budapesten belül, mert nincs bérletem. S nem kell egy 16ezres csekk.
2014. júl. 1. 15:07
8/33 anonim válasza:
Úgy bírom, mikor valaki ilyenkor idiótán benyögi, hogy de interneted van?
Az internettel pár hónap fizetési csúszást túl lehet élni. Netezhet wifi-ről is, ismerőstől is, könyvtárból, akárhonnan.
9/33 anonim válasza:
Menj be az önkormányzathoz és a munkaügyi központba, hátha tudnak valami lehetőséget. Sajnos ez azért nem egy-két nap. Ha van bármi értéked, próbáld meg pénzzé tenni. Átmenetileg esetleg barátoktól, a volt munkatársaidtól, akik kedveltek, szomszédoktól megpróbálhatsz kérni némi élelmiszert.
10/33 anonim válasza:
Egyik szomszédodnak sincs biciklije amit kölcsön tud adni? Végső esetben sétálni is lehet; persze nem a város másik végébe.
Munkaügyi központ, önkormányzat, helyi Vöröskereszt - ők talán tudnak adni egyszeri kajaadományt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!