Mennyi a családod havi bevétele és mennyi a havi kiadás?
Bevetel: fizetes (egy van) 2250€, nyugdij (apame) 170.000
Kiadasok: lakber 936€, asszonynak jogositvany 414€ (ezt meg ket honapig fizetni kell), berlet 115€, kaja/bevasarlas kb 350€, hiteltorlesztok (ketto van) kb 700€ (ez meg egy evig kb), villany ugy 40-50€ korul (valtozo), gaz kb 130€, telefon/net/tv 60€, mobiltelefonok (3 van) 40€, mindenfele biztositasok banki akarmik ugy 40€, felretenni 200€, most hirtelen ennyi jut eszmbe, persze lehet hogy kihagytam valamit.
Akinek nem tetszik a kérdés, az ne válaszoljon, olyan idegesítő, hogy tényleg mindig mindenkibe bele kell kötni... Lehet csak szimplán kíváncsi rá, hogy magát be tudja lőni nagyjából, hogy hogy élnek, ennyi.
Na mind1, leírom magunkat is.
A havi bevétel, ami pénz, az olyan 220 ezer, plusz étkezési, ami úgy alakul, hogy 12.500 céges kártya meg 10.000 étkezési utalvány. Szóval olyan 240 ezer körül jövünk ki egy hónapban.
Hát a kiadásunk meg olyan 180-200 között mozog, de ebben már benne van 25.000 Fundamenta megtakarítás, hogy minél előbb legyen saját lakásunk, ne albérletet fizessünk. De különösebben nem telik luxusra.
bev: ~220
ki: 80,100,120?
plusz vizesek ramhuztak 230000 ft ot, h annyit mutat az ora, hirtelen eltunt par 100m3 viz?! majd azota ugyanugy visszaalt a fogyasztasunk (kisse erdekes csak)
apeh csesztet 200000 el (pedig fent szorakoznak a papirokkal...)
vizet torlesztjuk 100, majd 20 asaval
a tobbit felre rakjuk.
#4,17 én probálak felhúzni, 1 mert tényleg igazad van
2 a sok hülye direkt is csak lepontoz....
3 % is kamu mert adtam zöld pacsit de nem mozdult el 0ról, pedig nem hiszem h 200 lepontoztak volna h 1re legalább ne ugrott volna fel..
te is adjál zöldet, ha már a sok hülye eddig is, ez után meg föleg lepontoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!