Szerintetek sok ez a rendszeres kiadás?
Feleségem nem dolgozik, én 250-300e ft között keresek, érdekelne hogy szerintetek sok-e vagy sem!
Laptop előfizetés, telefon előfizetés, telefon beszélgetés és internet összesen 20-22 ezer forint havonta.Csak az övé és csak ő használ mindent.
2év hűség nyilatkozat!
Hát nem kevés, de ez csak az én véleményem, mert én mindig inkább készpénzre vettem telefont , laptopot, úgy hogy gyűjtöttem rá.
Így részletre nem mertem soha beleugrani.
Hármassal értek egyet.
Külön külön nem sok és gondolom egyben sem ha vállaltad a fizetését, teljesen reális árak, sokan kifizetnek még ennyit.
Bár azt nem értem minek kell az internet ha nem dolgozik. (gondolom mobilnet ha már ide, külön listáztad)
Menjél egy Éjszakai Bárba. Hívjál meg egy csajt egy koktélra,menj el vele szobára és a végén menj a pulthoz és kérd a számlát. Miután kifizetted menjél haza és gondólkozzál el azon,hogy a kérdésen mit itt feltettél.
Szerintem,ráfogsz jönni,hogy keveset keresel és arra is ,hogy a 20-22 ezer forint az sok-e vagy kevés kiadásnak havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!