Nálatok is így működik, vagy működne a dolog?
Beszéltél vele erről?
Mi lesz az örökséggel? Gondolom olyan dologra költöd, amit közösen használtok (felújítás, autó, utazás stb).
Amúgy nálunk közös kassza van, ebbe az ő fizetése és az én örökségem is beletartozik.
Megyünk, met imádom őket. Igen főzök minden nap. Az a válasza, hogy azért kéri el a fele egyéb költségeket,mert most megtehetem, hogy fizetem.
Azt méghozzá kell tennem, hogy ebből a külön pénzemből eddig legalább egy milliót költöttem rá csak úgy szeretetből.
Micsoda dolog ez? Enyhén szólva is nevetséges dolog ez a férjedtől. Pont attól nem várná az ember, akit szeret, hogy így garasoskodik... miért, ha bajban lenne, nem segítenéd ki, vagy mégis mi jár a fejében? Vagy hó végén számolgat, hogy jajj, ittál egy kortyot a narancslevemből, akkor plusz 20 forintot kérnék?
Ne haragudj, kedves, de nekem úgy fest, itt komolyabb gondok is vannak, mint a pénz. :(
Eddig akkor gondolom nagyrészt ő fizette a közös költségeiteket. Ez frusztrálta, és most úgy érzi jár neki egy kis "lazítás", hogy ne az ő vállát nyomják az anyagi terhek.
Ülj le vele ezt megbeszélni, mert ha elfogy az örökséged, akkor ebből még lehet konfliktusotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!