Mennyi a családod havi bevétele és mennyi a havi kiadás?
Én ebben a hónapban írtam egy gyönyörű költségvetést. Közel 300.000 forint volt a bevétel, és maradt 80.000 forint a hónapban élni. De minden ki van fizetve.
Amúgy... csatoljam az adóbevallást is?
Sajnos 1 fizu van, de szerencsére van félretett pénzünk, nincsenek gondjaink..egy ideje nem dolgozom, emiatt ilyen kevés a bevétel, de előtte rendesen tudtunk félretenni
Most indítok válllalkozást, hogy nekem is legyen bevételem, plusz állásinterjűkra is járok.. Úgyhogy szorítson mindenki, h bejöjjön ;-)
Jelenleg
150 a bevétel, kiadás kb ugyanennyi, néha több
A igazándiból ebből 40 megtakarítás, van autónk, ami sokat visz el..
Plusz sokat utazunk, nem húztuk meg a nadrágszíjat..mert kijövünk..
Még volt egy 100 fős esküvőnk is közben, de ha így folytatődik, akkor nem sokáig lesz így, ezért kell mindenki szurkolása;-)
Nekem is mindig ilyen ellenőrzés szagúak ezek a kérdések. Mi köze hozzá bárkinek is, hogy mennyi a kereset és a kiadás? Mitől lesz egyszerűbb az életed, ha ezeket tudod.
Biztos lesznek olyan válaszok, hogy 40 ezer a kiadás és a bevétel 100, meg olyan is, hogy 400 a kiadás, és több mint egy milla a bevétel.
Vagy több vagy kevesebb.
Miért jó ezt tudnod?
330-380 ezer forint közötti bevétel, hónapja válogatja.
Alap kiadások:
hitel: 41ezer
rezsi (gáz, víz, villany,telefon, tv és net): 30-35ezer forint
kaja: ~50-60ezer forint
útiköltség: ~50 ezer forint
Ez összesen: 171-186ezer forint fix kiadás/hó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!