Hogyan gyűjtsünk pénzt?
Sziasztok!
Barátnőmmel mindketten telefont szeretnénk. (ugyanolyat)
Ez 95.000 forint lenne.
Nyáron megyünk dolgozni.
Kevesebbet vásárolnánk például amikor ennivalót veszünk. (persze nem éheznénk csak például két csoki helyett egy)
Eladnánk olyan dolgokat amiket nem használunk. Például ruha amit még nem is hordtunk.
Ezen kívül hogy tudnánk még pénzt keresni a telefonra.
Nem szeretnénk ha a szüleiknek kéne kifizetni. Maximum potólniuk kelljen egy kicsit.
Ötletek? :) 16L
"Ja igen irigyek vagyunk, figyelj: meg tudnám venni, és igen vettem majdnem ennyiért kb 18 évesen telefont, de most, hogy dolgozom, rájöttem, hogy nem éri meg, vettem egyet 30e-ért, okostelefon minden szar rajta van, én ennyit adok már egy telefonért, mert tudom mi a pénz érteke"
Biztosan találnék nálad olyan holmit, amire azt mondanám, hogy nem éri meg megvenni. Ha csak ennyit tudsz hozzáfűzni, hogy nem vennéd meg, szerintem keress egy másik témát olvasásra, mert semmi haszna nincs a hozzászólásnak.
Ja és tök jó, hogy meg tudod venni, bizonyára van kereseted is. Erre utalt az utánad író.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!