Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjtsünk pénzt?

Hogyan gyűjtsünk pénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel mindketten telefont szeretnénk. (ugyanolyat)

Ez 95.000 forint lenne.

Nyáron megyünk dolgozni.

Kevesebbet vásárolnánk például amikor ennivalót veszünk. (persze nem éheznénk csak például két csoki helyett egy)

Eladnánk olyan dolgokat amiket nem használunk. Például ruha amit még nem is hordtunk.

Ezen kívül hogy tudnánk még pénzt keresni a telefonra.

Nem szeretnénk ha a szüleiknek kéne kifizetni. Maximum potólniuk kelljen egy kicsit.

Ötletek? :) 16L

2014. febr. 21. 16:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%
Ja igen irigyek vagyunk, figyelj: meg tudnám venni, és igen vettem majdnem ennyiért kb 18 évesen telefont, de most, hogy dolgozom, rájöttem, hogy nem éri meg, vettem egyet 30e-ért, okostelefon minden szar rajta van, én ennyit adok már egy telefonért, mert tudom mi a pénz érteke
2014. febr. 21. 17:32
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
Ez most hogy jön ide?
2014. febr. 21. 17:39
 23/37 anonim ***** válasza:
34%
Gondolkozz hátha rájössz.
2014. febr. 21. 17:40
 24/37 anonim ***** válasza:
34%
Látom csak kötekedni akarsz, nincs valami dolgozat jövő héten amire tanulni kéne?
2014. febr. 21. 17:41
 25/37 anonim ***** válasza:
60%

"Ja igen irigyek vagyunk, figyelj: meg tudnám venni, és igen vettem majdnem ennyiért kb 18 évesen telefont, de most, hogy dolgozom, rájöttem, hogy nem éri meg, vettem egyet 30e-ért, okostelefon minden szar rajta van, én ennyit adok már egy telefonért, mert tudom mi a pénz érteke"

Biztosan találnék nálad olyan holmit, amire azt mondanám, hogy nem éri meg megvenni. Ha csak ennyit tudsz hozzáfűzni, hogy nem vennéd meg, szerintem keress egy másik témát olvasásra, mert semmi haszna nincs a hozzászólásnak.

Ja és tök jó, hogy meg tudod venni, bizonyára van kereseted is. Erre utalt az utánad író.

2014. febr. 21. 17:42
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Jaj gondoltam, hog te is 18éves korodóta külföldön laksz egyedül. És ugye érettségivel sok ezer eurot keressel? :D
2014. febr. 21. 17:42
 27/37 anonim ***** válasza:
29%
Köszi, de szerintem mindenki azt ír és ahhoz a kérdésekhez, amit akar:)
2014. febr. 21. 17:44
 28/37 anonim ***** válasza:
33%
Itt érettségivel megkeresel 1300 eurót, már ne haragudj. De te elmehetnél itt gyökérnek, mert nem igazán van a boltok polcain ;)
2014. febr. 21. 17:46
 29/37 anonim ***** válasza:
10%
azt hittem a "svájcozás" jobban fizet
2014. febr. 21. 17:47
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
megszólalt az értelem...
2014. febr. 21. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!