Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjtsünk pénzt?

Hogyan gyűjtsünk pénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőmmel mindketten telefont szeretnénk. (ugyanolyat)

Ez 95.000 forint lenne.

Nyáron megyünk dolgozni.

Kevesebbet vásárolnánk például amikor ennivalót veszünk. (persze nem éheznénk csak például két csoki helyett egy)

Eladnánk olyan dolgokat amiket nem használunk. Például ruha amit még nem is hordtunk.

Ezen kívül hogy tudnánk még pénzt keresni a telefonra.

Nem szeretnénk ha a szüleiknek kéne kifizetni. Maximum potólniuk kelljen egy kicsit.

Ötletek? :) 16L

2014. febr. 21. 16:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem ennél többet nem tudtok tenni, és ezek teljesen korrekt vállalások. Sok sikert!
2014. febr. 21. 16:46
 2/37 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. febr. 21. 16:47
 3/37 anonim ***** válasza:
24%

Kb 10 évvel vagyok idősebb, mégsem veszek ennyiért telefont. Hogy miért? Mert pénz kidobás...

Nyáron nem hiszem, hogy megkeresitek a rávalót.

Szülőként erre nem adnék pénzt, ennyit főleg nem!

2014. febr. 21. 16:48
 4/37 A kérdező kommentje:

Ez a te véleményed. Nem neked kell kifizetni szóval nem értem miért zavar.

Nem rakják a seggünk alá szóval nem vagyunk elkényeztetett libák és amúgy sem ez volt a kérdés.

Mi bajod?

2014. febr. 21. 16:51
 5/37 anonim ***** válasza:
49%

Az én véleményem is, hogy pénz kidobás. De mindegy!

Ne kapd fel a vizet, senki nem mondta, hogy elkényeztetett libák vagytok, ne forgasd ki. Ha időközben törölték az adott választ, akkor bocsi.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, ennél többet szerintem nem igen tudtok tenni. Dolgoztok és spóroltok.

2014. febr. 21. 16:56
 6/37 anonim ***** válasza:
52%

3-as már nem azért de értékelni kellene,hogy nem a szüleik zsebéből akarnak telefont. Én 14 éves korom óta magamnak veszem a telefont. A legtöbb 14 évesnek 200 ezres telefont vesznek a szülők előfizura... Nemrég volt egy kérdés, egy fiatal fiú írta ki,hogy mit csináljon,hogy a szülei megvegyék,miről mondjon még le mert xperia z-t akar...

Kérdező. Becsülöm,hogy megakartok dolgozni érte. Nyáron, ha sikerül jó munkát találni, és keményen dolgozol, akkor 2 hónap alatt megkeresel ennyit, de már iskola mellett, mondjuk hétvégén is melózhatsz, úgy hamarabb megvan a rávaló. Sok sikert :)

2014. febr. 21. 16:57
 7/37 anonim válasza:
62%

a jelenlegi telefonotok is biztosan ér vmennyit. én ha új telefont veszek, a régit mindig eladom, mert egyrészt felesleges megtartani, másrészt annyival kevesebbet kell már csak hozzá tenni

valamint érdemes használtan nézni. tudom, ez lehet "gagyin" hangzik, de én már a 2. telefonomat vettem használtan. Tökéletes állapotban van (karcmentes!), hálózatfüggő (nem is kell független mert előfizetéses vagyok ráadásul hűséggel), így meg tudtam venni 40-ért úgy, hogy újonnan 65ezer lett volna. szóval sokat lehet spórolni

2014. febr. 21. 16:57
 8/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2014. febr. 21. 17:00
 9/37 anonim ***** válasza:
32%

95 ezres teló egy taknyos kölyöknek?

figyelj, most bemehetnék a vodához, vagy téhez, vagy telenorhoz, és nevetve meg tudnám venni kp-ra

de nem veszem, tudod miért

mert mi a francnak?

de tudod mit? vedd meg, hadd lendüljön fel egy kicsit a lopott teló biznisz

2014. febr. 21. 17:02
 10/37 anonim ***** válasza:
74%

A kérdező azt kérdezte, hogy hogyan gyűjtsenek pénzt!Arra kell válaszolni, amit a kérdező kérdezett!

Hát, nekem rögtön az lett volna a válaszom, hogy adjátok el a nem használt cuccaitokat.De azt már említetted, meg a kevesebb vásárlást is.

Hát, nincs sok módja a pénz gyűjtésnek. :) De gondolom egy kis félretett pénzetek mindkettőtöknek van, ha nem is olyan sok.Nem fog olyan gyorsan összegyűlni a pénz, de egyszer csak összegyűlik.És, amúgy milyen munkára gondoltatok? Nyáron bírtok kutyasétáltatást is vállalni pluszban. :)

2014. febr. 21. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!