Hogyan gyűjtsünk pénzt?
Sziasztok!
Barátnőmmel mindketten telefont szeretnénk. (ugyanolyat)
Ez 95.000 forint lenne.
Nyáron megyünk dolgozni.
Kevesebbet vásárolnánk például amikor ennivalót veszünk. (persze nem éheznénk csak például két csoki helyett egy)
Eladnánk olyan dolgokat amiket nem használunk. Például ruha amit még nem is hordtunk.
Ezen kívül hogy tudnánk még pénzt keresni a telefonra.
Nem szeretnénk ha a szüleiknek kéne kifizetni. Maximum potólniuk kelljen egy kicsit.
Ötletek? :) 16L
Miről beszélsz? Nem is ismersz!
Szerinted egy ri.banc maga akarná megkeresni rá a pénzt?
Én akarom az egészet összeszedni ha tudom. Maximum 10.000 forintot fogadnék el tőlük pluszba. Így is nagyon sok mindent köszönhetek nekik.
Nem menőzni akarunk vele, egyszerűen tetszik.
Normális lányok vagyunk akik nem akarják kihasználni szüleiket és meg akarnak dolgozni valamiért.
Nem vagy normális!
11-es.
Anyukám munkahelyére vesznek föl diákmunkára. És még megyünk majd boltba is. Aztán még majdcsak lesz valami..kutyasétáltarásra én is gondoltam! Jó ötlet, köszi! :)
Még komolyan az a baj hogy nem akarom hogy anyáék költsenek az én telefonomra?
Dicséretet? Persze, csakis.. -.-
Egy indokot is tudsz mondani azon kívül, hogy "tetszik"? :D
Egyébként marha vicces, hogy állandóan az ilyen kis porbafingó tinipinahercegnők kezében látni a többszázezres telefonokat, mert nekik az "kell" - hogy mire azt ők maguk sem tudják ugyan, de "kell".
Értelmes, felnőtt ember meg tisztában van a pénz értékével és nem vesztegeti ilyen kakkanatokra.
képet lehet feltölteni: insta, face, twitter, tumbi
ott élik a fiatalok az életüket
Mert ki tudom használni és minden jó benne. Elég a tárhely, gyors és szép. Minden tetszik benne.
Amúgy meg nem ez volt a kérdés..nem tudom miért zavar.
Sz.ard màr le miért akarom az én dolgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!