Hogy gyüjtsünk össze sok pénzt?
Figyelt kérdés
11 évesek vagyunk és a 18. szülinapunkon elakarunk menni vegasba. hogy gyüjtsünk annyi pénzt hogy nagyjábol elég legyen?2009. aug. 30. 09:31
1/16 anonim válasza:
Szép tervek :) Viszont tudnotok kell, hogy ehhez nem 20 ezer forintra lesz szükségetek. Kérjétek meg a szüleiteket hogy segítsenek, én mindig így gyűjtöttem, ha kellett valamire. A zsebpénzem felét visszaadtam nekik, hogy tegyék el olyan helyre, hogy meglegyen, de ne tudjam elkölteni. Most már egyszerűbben megy, mert ha nem akarom elkölteni csak elviszem a bankba, kártyával pedig sosem fizetek sehol, jobb esetben le is köttetem, hogy még véletlenül se legyen ott a kísértés! Ha belemennek a szüleid, akkor nyissatok anyukáddal egy junior számlát neked, ahova elviheted a pénzedet, leköttetheted és még kicsit kamatozik is. :) Ha minden karácsonyra, mikulásra, húsvétra, szülinapra kapott pénzedet és zsebpénzedet összegyűjtöd, akkor talán összejöhet annyi pénz, bár nem tudom mennyire bőkezűek a rokonok, de önmegtartóztatás rendesen kell hozzá :)
2/16 anonim válasza:
Én 13 vagyok és szintén 18 évesen kiköltözök Los Angelesbe, vannak ott rokonaim, náluk leszek 1 darabig, aztán ha meglesz a saját lakás/albérlet, akkor költözök ki. Hát ha nagyobbak lesztek, nyáron dolgozzatok [én se kezdhetem még el =/] szülinap,névnapi pénzt tegyétek el. Rengeteg módon lehet spórolni addig. :)
3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 30. 11:29
4/16 anonim válasza:
minek mennétek 18 évesen vegas-ba? 21 év alatt sehova se fognak szinte beengdeni vegasba.. akkor már NY
5/16 anonim válasza:
Milyen szülő fog titeket 18 évesen elengedni Las Vegasba?
Diplomát nem akartok szerezni, érettségi mellett végülis miből fogtok megélni?
6/16 A kérdező kommentje:
Nem akarunk kiköltözni csak ünneplünk nyááron!
Mér te hogy ünnepelted meg a 18-ok szülinapodat ultél egy sötét szoba eggyik sarkába?
És képzeld a szüleink naggyon jók és örülnek hogy jól érezzük magunkat !!!! szóval...
2009. aug. 30. 13:11
7/16 anonim válasza:
jajaj, addig mondjuk helyesen írni is megtanulhatnál:-)
8/16 anonim válasza:
Mondjuk ez tényleg szép terv, csak az a baj, hogy Amerikában az ember 21 évesen lesz nagykorú. Szóval tényleg nem fognak engedni ott titeket semmit csinálni.
9/16 anonim válasza:
Hát pedig egy csomó amerikai tini megy bulizni...! Vannak helyek ahol nem érdekes a kor.
10/16 A kérdező kommentje:
hát képzeld tudok írni veled ellentétbe bunkó!És egy csomóan mennek 18 éves korukba vegasba és képzeld van olyan hely ami minket érdekel ahova beengednek nem dugni megyünk oda képzeld
2009. aug. 30. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!