Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Mennyi pénzt gyűjtsek össze,...

Mennyi pénzt gyűjtsek össze, (mindenre) ha ki szeretnék költözni Amerikába?

Figyelt kérdés

Amerikába mennék, albérletbe dolgozni.

Esetleg van valami fórum ilyeneknek mint én?

2009. okt. 31. 18:36
 1/2 anonim válasza:
51%
addig ne menj ki amig nincs megbeszélt állásod, sokan gondolják hogy majd hú amerikába megyek dolgozni aztán fizetik a lakbért nagyvárosba munka ott viszont semmi és jöhetnek vissza, szóval először nézd meg a lakbér árát, számolj azzal hogy ott minden drágább, persze ezzel több pénzt is keresel magyarországhoz képest. a lényeg hogy legyen meg a munkád, ami ha nem durva minimálbér akkor nem lezs gond
2009. nov. 4. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Minden drágább? Egy fenét!

A lakbér az drágább, minden más olcsóbb.

Floridában voltam ezt láttam:

Kaja ár (Wallmart) kb az mint itt. Benzin sokkal olcsóbb.

Ruhák, cipők olcsóbbak (pl. Levis fari 35dollár volt amikor itt a duplája, motoroscsizmát 50dolcsiért ért vettem, jó sportcipők 3-4 ezer Ft).

St. Petersburgban sok helyen láttam munkaerőt felveszünk táblát (pl gyorsbüfék, boltok), míg Miamiban sok csöves munkanélkülit láttunk, akik koldultak a gazdagság tövében.

Hotelban 50-100 dolcsi körül volt egy éjszaka, kaja nélkül, kellemes környezetben.

2009. nov. 4. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!