Mennyi pénzt gyűjtsek össze, (mindenre) ha ki szeretnék költözni Amerikába?
Figyelt kérdés
Amerikába mennék, albérletbe dolgozni.
Esetleg van valami fórum ilyeneknek mint én?
2009. okt. 31. 18:36
1/2 anonim válasza:
addig ne menj ki amig nincs megbeszélt állásod, sokan gondolják hogy majd hú amerikába megyek dolgozni aztán fizetik a lakbért nagyvárosba munka ott viszont semmi és jöhetnek vissza, szóval először nézd meg a lakbér árát, számolj azzal hogy ott minden drágább, persze ezzel több pénzt is keresel magyarországhoz képest. a lényeg hogy legyen meg a munkád, ami ha nem durva minimálbér akkor nem lezs gond
2/2 anonim válasza:
Minden drágább? Egy fenét!
A lakbér az drágább, minden más olcsóbb.
Floridában voltam ezt láttam:
Kaja ár (Wallmart) kb az mint itt. Benzin sokkal olcsóbb.
Ruhák, cipők olcsóbbak (pl. Levis fari 35dollár volt amikor itt a duplája, motoroscsizmát 50dolcsiért ért vettem, jó sportcipők 3-4 ezer Ft).
St. Petersburgban sok helyen láttam munkaerőt felveszünk táblát (pl gyorsbüfék, boltok), míg Miamiban sok csöves munkanélkülit láttunk, akik koldultak a gazdagság tövében.
Hotelban 50-100 dolcsi körül volt egy éjszaka, kaja nélkül, kellemes környezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!