Angliából Amerikába hajóval? Fontos!
Figyelt kérdés
Sziasztok itt élek angliába 4éve, de szeretnék hajóval kimenni Amcsiba úgyhogy VINNI A MOTOROMAT is ugyanis nagy túrát szervezek.A hajóutat a lehető legolcsóban szeretném megoldani oda vissza (1 hónapot töltök az Usába).Kérem aki utazott már hajóval és vitt gépjárművet az világosítson fel mindenről.Előre is KÖSZÖNÖM2011. febr. 6. 17:34
1/2 anonim válasza:
Te voltál az aki fel akarta adni a motorját repülőre és megírtam hogy ez cargo? Nem tetszik? Pedig az még mindig olcsóbb mint a Queen Mary 2-n áthajózni. És ma már másik menetrendszerű hajó ami embert szállít Európából Amerikába nincs.
2/2 A kérdező kommentje:
Én most regiztem az oldalra szal nem én voltam, de ha irnál erről a cargórol bővebben azt megköszönném.
2011. febr. 10. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!