Közismert logók? Minél többet gyűjtsünk össze!
Figyelt kérdés
Fiatalokkal szeretnék játszani a reklámokkal kapcsolatosan olyat, hogy ki ismer fel több logót. Szükségem lenne tehát egy csomó ötletre, leginkább olyanokra, amelyek logóján nem szerepel a név. Gyűjtöttem én is jópárat(Mozilla, Audi, Puma, Warner Bros, Telenor stb stb) de még kellene. Adjatok ti is ötletet! Köszi!2011. febr. 10. 11:26
1/4 anonim válasza:
Az összes autómárka emblémája! a sportszereknél sajnos majdnem minden esetben aláírják a nevet is.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
ez egy logógyűjtemény, amit úgy találtam, hogy beírtam a Google-ba, :közismert logók.
Remélem, segítettem abba, hogy ne kelljen legközelebb várnod a válaszokat. :)
Jó játszást!
4/4 anonim válasza:
ha beírod gugliba, hogy "logo quiz", több ilyen játékot is találsz, pl xls kiterjsztésű fájlok, meg interaktív is... bár a megoldások sajnos nem mindig vannak meg...
Egyébként:
Kappa
Unicef
Michlein
RedBull
Szaknévsor (sétáló ujjak)
CocaCola
Pepsi
Vöröskereszt
Máv
McDonalds
KFC
Linux (pingvin)
Windows
Playboy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!