Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Közismert logók? Minél többet...

Közismert logók? Minél többet gyűjtsünk össze!

Figyelt kérdés
Fiatalokkal szeretnék játszani a reklámokkal kapcsolatosan olyat, hogy ki ismer fel több logót. Szükségem lenne tehát egy csomó ötletre, leginkább olyanokra, amelyek logóján nem szerepel a név. Gyűjtöttem én is jópárat(Mozilla, Audi, Puma, Warner Bros, Telenor stb stb) de még kellene. Adjatok ti is ötletet! Köszi!
2011. febr. 10. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Az összes autómárka emblémája! a sportszereknél sajnos majdnem minden esetben aláírják a nevet is.
2011. febr. 10. 12:05
 2/4 anonim válasza:

Apple

[link]

Rolling Stones

[link]

Nike

[link]

Vodafone

[link]

LG

[link]

Playboy

[link]

Unicredit bank

[link]

Telenor

[link]

Raiffeisen bank

[link]

Shell

[link]

2011. febr. 10. 12:40
 3/4 anonim válasza:

[link]

ez egy logógyűjtemény, amit úgy találtam, hogy beírtam a Google-ba, :közismert logók.

Remélem, segítettem abba, hogy ne kelljen legközelebb várnod a válaszokat. :)

Jó játszást!

2011. febr. 10. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:

ha beírod gugliba, hogy "logo quiz", több ilyen játékot is találsz, pl xls kiterjsztésű fájlok, meg interaktív is... bár a megoldások sajnos nem mindig vannak meg...

Egyébként:

Kappa

Unicef

Michlein

RedBull

Szaknévsor (sétáló ujjak)

CocaCola

Pepsi

Vöröskereszt

Máv

McDonalds

KFC

Linux (pingvin)

Windows

Playboy :)

2011. febr. 10. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!