Hogyan gyüjtsek össze pénzt?
sziasztok 11 éves vagyok és a barátnőmmel a 18-ik szülinapi bulinkon elmegyunk valahova! külfördre és most már szereténk rá gyüjteni egy kicsit!
segítsetek!
A kérdés
Hogy gyüjtsünk össze sok pénzt?
11 évesek vagyunk és a 18. szülinapunkon elakarunk menni vegasba. hogy gyüjtsünk annyi pénzt hogy nagyjábol elég legyen?
A kérdés kiírásának időpontja: tegnap 09:31
Ezt kérdezted tegnap is. Már elfelejtetted?
Csak nem Las Vegasba mentek? Tegyétek el a zsebpénzeket, szülinapi, névnapi pénzeket és akár dolgozhattok is, de mindezt már egyszer leírtuk nektek
Szerintem tegnap az egyik barátnő kérdezett, ma a másik:)
sztem az utolsó váalszoló "magyarul" válaszoljon mer tmég egy 11 éves még nem nagyon tudja fölfogni..
szal tedd el a pénzeet ne költsd el marhaságokra :DDennyi
és kiskoromban 1-2-5-10-20-50-100-Ft-osokat tettem el és abból össze gyűjt 4000Ft-om :)
úgy h hajráá:D
én azt mondom vegyél egy mély levegőt igyál k*rva sok bort és húzzatok már a p*csába ezzel XDXD am nem add el a cuccaidat ha már nem kell menj dolgozni rengeted lehetőség van mond azt a szomszédnak h takarítasz mittomén ennyi meg ennyiért, szar munka de legalább fizet valamennyit
aztán ha idősebb vagy mehetsz melódiákra vagy mire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!