Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogyan gyüjtsek össze pénzt?

Hogyan gyüjtsek össze pénzt?

Figyelt kérdés

sziasztok 11 éves vagyok és a barátnőmmel a 18-ik szülinapi bulinkon elmegyunk valahova! külfördre és most már szereténk rá gyüjteni egy kicsit!

segítsetek!

2009. aug. 31. 10:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

A kérdés

Hogy gyüjtsünk össze sok pénzt?

11 évesek vagyunk és a 18. szülinapunkon elakarunk menni vegasba. hogy gyüjtsünk annyi pénzt hogy nagyjábol elég legyen?

A kérdés kiírásának időpontja: tegnap 09:31

Ezt kérdezted tegnap is. Már elfelejtetted?

2009. aug. 31. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak nem Las Vegasba mentek? Tegyétek el a zsebpénzeket, szülinapi, névnapi pénzeket és akár dolgozhattok is, de mindezt már egyszer leírtuk nektek

Szerintem tegnap az egyik barátnő kérdezett, ma a másik:)

2009. aug. 31. 11:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem én írtam tegnap én nem írtam! és nem las vegasba hanem ausztráliába megyünk majd szóval nem tom mire gondoltok!
2009. aug. 31. 14:59
 4/11 anonim válasza:
Beszéld meg a szüleiddel! Biztos segíteni fognak!
2009. okt. 9. 16:57
 5/11 anonim válasza:
hát szerintem csak pénzt kérj a ballagásra meg szülinapra és majd meglátod 7 év múlva h mennyi pénzetek lesz (egy kiruccanásra elég)
2009. dec. 31. 14:53
 6/11 anonim válasza:
Ne gyűjtsétek a pénzt, mert 7 év alatt az infláció miatt a reálértéke komolyan csökkenhet. Azt javaslom, fektessétek állampapírba, vagy vigyétek ki a tőzsdére, ahol megfelelő részvényeket vásárolva - a piaci mozgások függvényében - akár még profitra is szert tehetettek.
2010. febr. 12. 17:05
 7/11 anonim válasza:

sztem az utolsó váalszoló "magyarul" válaszoljon mer tmég egy 11 éves még nem nagyon tudja fölfogni..

szal tedd el a pénzeet ne költsd el marhaságokra :DDennyi

és kiskoromban 1-2-5-10-20-50-100-Ft-osokat tettem el és abból össze gyűjt 4000Ft-om :)

úgy h hajráá:D

2010. okt. 17. 10:17
 8/11 anonim válasza:

én azt mondom vegyél egy mély levegőt igyál k*rva sok bort és húzzatok már a p*csába ezzel XDXD am nem add el a cuccaidat ha már nem kell menj dolgozni rengeted lehetőség van mond azt a szomszédnak h takarítasz mittomén ennyi meg ennyiért, szar munka de legalább fizet valamennyit

aztán ha idősebb vagy mehetsz melódiákra vagy mire

2011. jan. 18. 15:56
 9/11 anonim válasza:
elöszöris 11 éves vagy ugye?De akkor ,hogy lehet a 18.születés napi bulid?
2012. ápr. 7. 21:13
 10/11 anonim válasza:
jajj bocsi már felfogtam:)
2012. ápr. 7. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!