Hogyan gyűjtsek össze 3hónap alatt 500ezer ft-t? Szép vagyok és jó az alakom, olyan munka kellene ami sokat hoz de nem "olyan". Egyetem mellett végezném, hétvégén vagy esténként.
Minden eddiginél alacsonyabb, 8,5%-os Diákhitel-kamattal indul az új tanév. A felvehető összegek nem változtak; legfeljebb havi 40, a költségtérítésesek havi 50 ezer forintot igényelhetnek. Aki már az első, október 15-i utalásból részesülni szeretne, az minél hamarabb iratkozzon/jelentkezzen be a tanintézetébe. Akinek még nincs szerződése, annak legkésőbb szeptember 15-ig be kell adnia az igénylését is.
Havi 40 , vagy 50ezer ft, vehet fel , végulis 1 év alatt megis lenne az 500.000ft . és még jó hogy csak ilyen alacsony :D 8,5%-os , kamat van rajta végülis nagyon megérné :D
Kedves Utolsóelőtti: kifejtenéd bővebben légyszi, hogy ezek a munkák mit is jelentenek? A konzum meg az a webkamerás? Hogy is működik, mit kell tenni?
Köszönöm, hogy válaszoltatok! Diákhitelt nem tudok felvenni, Romániában élek és szerintem itt azt sem tudják micsoda :)), meg amúgy sincs időm várni, halasztani meg nem tudok mivel anyukám sem engedné és bejutottam az ország egyik legjobb egyetemére, nem tehetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!