Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Hogy gyüjtsünk össze sok pénzt?

Hogy gyüjtsünk össze sok pénzt?

Figyelt kérdés
11 évesek vagyunk és a 18. szülinapunkon elakarunk menni vegasba. hogy gyüjtsünk annyi pénzt hogy nagyjábol elég legyen?
2009. aug. 30. 09:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
49%

Hülye gyerek!

Hogy akarsz Amerikába menni, amikor még a saját e-mail címedet sem tudod??!

2009. aug. 31. 16:30
 12/16 A kérdező kommentje:
mi az hogy nem tudom???????? Képzeld tudom!!!!!!!!!!! Hülye gyerek!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 31. 17:08
 13/16 anonim válasza:
Kicsi vagy.Mondhatok akármit ugyis cukrot veszel a pénzedbol....
2010. jan. 4. 17:58
 14/16 anonim válasza:

Amikor 11 éves voltam, még barbiztam tanulás után és játszótérre jártam. Hétfőn még adás sem volt a tv-ben. Hogy jutott oda a Világ, hogy egy 11 éves kisgyereknek ekkora szája legyen?

Van két kislányom, 4hós és 3éves, és előre félek, hogy milyen társasággal fognak felnőni...szomorú.

Vegas? Hidd el, néhány év, és arra sem fogsz emlékezni, hogy itt e-mail-ezgettél, ezek mind gyerek kori tervek és remélem ennél jobbat fogsz kitalálni 7 év múlva.

2010. jan. 29. 22:47
 15/16 anonim válasza:
LOCSOLNI is elkell ám menni!egy kis plussz bevétel!xdxd
2010. márc. 1. 19:44
 16/16 anonim válasza:

nekem is volt ekkora szám 11 évesen csak a suliban (13 vagyok)

apám unokahuga 18 évesen költözött ki mexikóba és most ott él a férjével és a 2 hetes gyermekükkel ott tault meg spanyolul úgy h hajrá :)

2010. okt. 17. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!