Ennyi havi jövedelem átlagosnak számít?
Én nem hiszem el, hogy értelmes, jól kereső ember ilyen kérdést tenne fel a gyk-n.
Mégis, milyen okból? Ezer helyen megtalálja a választ -itt és máshol is -, hogy két embernek 750ezer nemhogy átlagos, hanem kifejezetten jó.
Valami önmagát fényező vállalkozó gyerekbe botlottam hasonló kérdésnél akiről még elhittem hogy dicsekszik, máshol kiderült hogy kamu, mert a kb. 16 éves kérdező hihetetlen marhaságokat hordott össze a végére.
És hogy válaszoljak is rendesen: nem átlagos, hanem átlag feletti jövedelmetek van.
Ja meg beállok az irigykedők soraiba is.
"macsek1101"=úriasszony és férjecskéje="asdasd#####" , veletek már pár tópikót kitárgyaltam, mindig szó szerint ugyan ezzel az irigykedős szöveggel jöttök (szó szerint ugyan ezzel)!
A kérdésem ezek a válaszok nektek előre megvannak írva piszkozatban és csak bemásoljátok őket különböző hozzászólások során, vagy ennyire egysíkú a gondolatmenetetek?
Milyen vállalkozás az amit napi durván 1 órában végzel? Kaphatunk információt? (Egy jó vállalkozó minden alkalmat meg kell, hogy ragadjon a reklámozásra, nos itt az esély!)
Pénzügyekhez gondolom nem értesz semmit... Miért nem törlesztesz előre, miért hagyod kamatozni a tartózásaidat? Amit írtál az alapján bőven tudnál többet törleszteni, vagy mégsem?
Milyen diplomád van, férjedé milyen? Milyen területen dolgoztok? Kijöttök a pénzetekből?
Hogy tőlem is kapjál választ, a feltett kérdéseimért cserében...
A fizetésetek átlagon felüli (meghaladja a 80 000-et). Ismételten a pénzügyekhez látszik nem értesz, felteheted volna magadnak a kérdést 80e*2 a több vagy 750e? Ezek szerint ez neked nem sikerült fejben, így viszont tényleg nem értem milyen munkakörben kaphattok ennyi pénzt!
Remélem ezzel megnyugtattam a kicsi, sérült lelkedet a jövedelmed átlagon felüli, fellélegezhetsz az ország 95%-a irigykedik rád! Remélem ezt a választ vártad, további jó kárörvendést bogárkám...
"És dög.ljön meg minden vezető ebben az országban!"
Pontosan. Dögöljön is meg az olyan vezető, akinek 3 milliót keresek havonta, és emellett 600Ft-tal és minimálbérrel jelent be, amiből nekem a kezemben 40e Ft marad!
Egy pályázatíró cégünk van, van alkalmazott is, így nekünk a főállás mellé elfér...
Nem évek óta keresünk ennyit, így teljesen okafogyott azon lamentálni, miért nem törlesztettünk elő. (Egyébként mert a lakásba befektetett önerőhöz minden forint jól jött , kevesebb nagyobb kamatú hitel cseng így. ) De ehhez nem kell diploma...
Én jogász vagyok, a férjem főiskolai tanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!