Ennyi havi jövedelem átlagosnak számít?
"A segélyt várja otthon" Nem a segélyt várja, éhbérért dolgozik,másnak keresi a vajat a kenyérre!Egyébként nem
magamról írok,az én fizetésem a környezetemben jónak számít.
(Keleti régió)Szakmunkásként 140000 körül keresek,a párom
65-70000.én De én ezért reggel négykor kelek és este nyolc körül érek haza.
Felteszel egy kérdést, amire pontosan tudod a választ. Dicsekszel és konfliktust generálsz.
Ennyi idő alatt lett volna időd megfőzni is, de hát te annyit dolgozol, hogy erre sincs időd, ne vicceljünk már.
Igen, tanultál és szerencséd is volt, jókor voltatok jó helyed, és ezzel ezt le is zárhatjuk, elég lesz már.
A környezeted is úgy alakult, hogy olyan embereke kezdtek körülvenni titeket, akik között tényleg nem számítotok jómódúnak, zsák a foltját. Képzeld, a hajléktalanszállón sem vállalatigazgatók vannak...
Röviden válaszolok-bár semmi értelme- a felvetéseitekre.
Sehol nem írtam, hogy ne lennénk diplomásak. Van kettő is, de lényegtelen, egy fodrász is keres annyit egy hónapban, mint én. Nem a diploma számít.
A gyermek-témát azért írtam, hogy erre nem költünk, mert még nincs. De ha lesz, nyilván nem fogok főállásban dolgozni, ahogy egyik nő sem, így akik azt firtatták, hogy lesz rá időm, tádám, ott a gyed, gyes.
Feltettem egy nagyon egyszerű kérdést, és az érdekelt-már harmadszorra írom le- más régiók hasonló pozícióiban mennyit keresnek. Ezt a kérdést a majd' harminc válaszolóval összesen hárman ha megértették.
Nem érdekel kinek milyen nagyszerű élete van, mert munka mellett tud főzni, vagy mert tanul, én nem erre voltam kíváncsi. Őszintén sajnálom, hogy ennyi megkeseredett és irigy ember van itt, akik a saját kilátástalanságuk miatt a kérdést sem tudják értelmezni. HA NEM vonatkozik rád, ne válaszolj, köszönöm.
30.vagyok.
Mi az, hogy nyilván nem fogsz főállásban dolgozni? Ez miért is evidens? Képzeld, én főállásban mentem vissza dolgozni, és bár fél 5 körül érek haza, ami szerinted jó arra, hogy főzhessek, de fél 6-kor kelek. Hol laktok, hogy nem főállásba mész vissza és felétek ez természetes? Bp-en élek, nem kis faluba és itt az a természetes hogy főállásba megyünk vissza.
"A gyermek-témát azért írtam, hogy erre nem költünk, mert még nincs. "
Miért fontos, hogy mire költötök ha valóban csak a régió szerinti fizetésekre vagy kíváncsi?
"De ha lesz, nyilván nem fogok főállásban dolgozni, ahogy egyik nő sem, így akik azt firtatták, hogy lesz rá időm, tádám, ott a gyed, gyes. "
Hány évig akarsz gyesen lenni? 10-12 évig? Mivel egy gyerek nem 3-4 éves korában válik önállóvá. 12 évesen is kell még rá főzni. 14 évesen talán már elvárható, hogy megcsinálja magának a reggelit, a szendvicseket, elvégezzen dolgokat, talán tanulásból, kedvtelésből tanulgat főzni is (kitől?), de azért a főkajákat akkor még a szülő csinálja.
És igen, annyira vártam már az irigyezős szöveget, most tényleg beindultál erre igaz? :)
Te most tulajdonképpen csak magadnak akarod bizonygatni, hogy attól még milyen jó emberek vagytok, mert sokat kerestek, megértésre és együttérzésre vágysz, mert gondolom a környezetedben sokan támadnak ez miatt.
Felteszel egy ennyire gyermeteg infantilis kérdést, mintha egy óvodás kérdezné és értelmes választ vársz rá, ne haragudj, de ezért kár volt diplomád szerezned.
Nincs ebben semmi irigység, dehogy irigylek én ilyen embert, aki ennyire nincs tisztában a saját helyzetével és ennyire torzult legyen a értékrendje.
Mintha azt kérdezted volna, hogy szerintetek az Eiffel torony nagyon magas?...
De vezetők gyöngye. Látom, diplomáid ellenére sem érted a lényeget. Feltettél egy kérdést, amire nem olyan válaszokat kaptál, mint szerettél volna. Reagáltál a válaszokra, amire én válaszoltam. De ahogy te sem kaptál választ a kérdésedre, úgy én sem. Ilyen stílussal biztos szuper lehetsz. Legközelebb kérdezd a férjedet ő biztos olyan választ ad, amilyen választ vársz, mert elég érdekes stílusod van, amit ő elvisel.
Egy irigykedő, értelmiségi :-D
Így van, nem kaptam érdemi választ a kérdésre, ezért is írtam, hogy NE válaszoljon, akit nem érint.
De látom, nagyon nagyon kevesen értették meg, köztük Te sem.
Üdvözöllek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!