Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ennyi havi jövedelem átlagosna...

Ennyi havi jövedelem átlagosnak számít?

Figyelt kérdés
Vidéki nagyvárosban élünk a férjemmel, az ő nettó fizetése 400EFt, az enyém 250 EFt és van egy vállalkozásunk amiből kb 100EFt-ot tudunk kivenni átlagosan. Van lakáshitelünk, ami 50EFt havonta, és két diákhitel ami-a magas fizetések miatt- kb. összesen 40EFt. Most készülünk babát vállalni.
2013. dec. 29. 11:39
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
0%
Pff
2013. dec. 29. 11:58
 12/50 anonim ***** válasza:
69%
mi meg ketten keresünk 100ezret, ebből fizetjük a rezsit meg az egyetemet is. remélem örömet okoztam neked és még most a gép előtt ülve a bugyidba nyúlsz. :)
2013. dec. 29. 11:58
 13/50 anonim ***** válasza:
80%

"ami elég sok, mert főzni a munka és a vállalkozás mellett nem nagyon lehet"

hm..érdekes, én a nappalis suli, meg a mellette folytatott meló mellett is tudok főzni, de majd ha meglesz a diplomám biztos én is olyan sznob leszek mint te és hirtelen már "már nem lesz idő rá"....

2013. dec. 29. 12:03
 14/50 A kérdező kommentje:

Biztos konyhatündér vagy, de én 6 kor végzek a főállásomban, utána megyek a vállalkozásba, kb. 8-ra érek haza. Semmi sincs ingyen, de lehet azoknak irigykedni itt, meg szánalmas megjegyzéseket tenni, akik otthon vannak fél 5re és nem 12-14 órát dolgoznak naponta.

Azt nem kell elfelejteni, hogy mindenki magának választ életet, munkát.

2013. dec. 29. 12:07
 15/50 anonim ***** válasza:

valaki nemrég feltette ezt a kérdést:

"Vannak még ezen az oldalon jóindulatú, nyugodt emberek, vagy már tényleg mindenki fröcsögni jön ide és levezetni a napi frusztráltságát?"

Te meg jössz ezzel a baromsággal.....egy ilyen provokativ kérdésre, hogy lehetne, -joindulatuan, nyugodtan válaszolni...fröcsögés mentesen?? mikor mindenki tudja, hogy az ország keleti régiojában, ha valakinek már dolgozik, nyert ügye van. Ott a bátyám, a kitünö diplomájával, terület és településfejlesztö..elöször közmunkán volt, majd a vetömagüzemben... Ha valaki a keleti régioban keres 120 ezer forintot már jomodunak számit, de ezt te is nagyon jol tudod...

2013. dec. 29. 12:09
 16/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a lehengerlő válaszod, de ahogy fentebb is írtam, elsősorban az érdekelne, hogy a nem keleti régióban milyen jövedelemnek számít.

Másrészt egy kitűnő diploma sem garancia semmire sem, pláne nem egy településfejlesztő képzettség.

Ezek a fizetések a versenyszférában közép-és felsővezetőként szerintem nem magasak.

2013. dec. 29. 12:19
 17/50 anonim ***** válasza:
85%
Nagyzoljál csak! Amúgy érdekes a szüleim sokszor reggel 5kor mennek el itthonról és este 10kor jönnek haza mégis sikerül vacsit összehozni. Pedig ők alig keresnek vmit de 100x többet dolgoznak mint te. Mi a bátyámmal egyetemisták vagyunk ő orvosnak és én mérnöknek tanulok de mi megbecsüljük azokat akik dolgoznak mégha kevés pénzt is keresnek. Tudod az ilyen emberek miatt mondom azt, hogy inkább legyek szegény, mint ilyen nagyzoló.
2013. dec. 29. 12:20
 18/50 A kérdező kommentje:

Nagyon szép hogy anyukád 10-kor leáll Nektek vacsorát főzni. Talán Neked kellene helyette, ha ő ilyen sokat dolgozik.

A nagyzolást meg már most gyakorlod a meg nem lévő végzettségeitekkel. Kívánom, hogy találj egy jó állást, és tudd te is segíteni a szüleid.

2013. dec. 29. 12:23
 19/50 anonim ***** válasza:
Mivel én is sokszor akkor érek haza az egyetemről így nem főzhetek mindig, bár amikor tudok én főzök vagy bátyám. Pff milyen alapon döntöd el h mi nem végezzük el? Am mi már kis korunk óta arra lettünk nevelve h segítsünk és nem csak pénzzel. Am neked se fog mindig ilyen jól menni.
2013. dec. 29. 12:28
 20/50 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer megkérdezed, hogy átlagosnak számít-e majd utána azt írod "a magas fizetések miatt".

Hiába keresel sokat, eszed az nincs sok.

2013. dec. 29. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!