Ennyi havi jövedelem átlagosnak számít?
"ami elég sok, mert főzni a munka és a vállalkozás mellett nem nagyon lehet"
hm..érdekes, én a nappalis suli, meg a mellette folytatott meló mellett is tudok főzni, de majd ha meglesz a diplomám biztos én is olyan sznob leszek mint te és hirtelen már "már nem lesz idő rá"....
Biztos konyhatündér vagy, de én 6 kor végzek a főállásomban, utána megyek a vállalkozásba, kb. 8-ra érek haza. Semmi sincs ingyen, de lehet azoknak irigykedni itt, meg szánalmas megjegyzéseket tenni, akik otthon vannak fél 5re és nem 12-14 órát dolgoznak naponta.
Azt nem kell elfelejteni, hogy mindenki magának választ életet, munkát.
valaki nemrég feltette ezt a kérdést:
"Vannak még ezen az oldalon jóindulatú, nyugodt emberek, vagy már tényleg mindenki fröcsögni jön ide és levezetni a napi frusztráltságát?"
Te meg jössz ezzel a baromsággal.....egy ilyen provokativ kérdésre, hogy lehetne, -joindulatuan, nyugodtan válaszolni...fröcsögés mentesen?? mikor mindenki tudja, hogy az ország keleti régiojában, ha valakinek már dolgozik, nyert ügye van. Ott a bátyám, a kitünö diplomájával, terület és településfejlesztö..elöször közmunkán volt, majd a vetömagüzemben... Ha valaki a keleti régioban keres 120 ezer forintot már jomodunak számit, de ezt te is nagyon jol tudod...
Köszönöm a lehengerlő válaszod, de ahogy fentebb is írtam, elsősorban az érdekelne, hogy a nem keleti régióban milyen jövedelemnek számít.
Másrészt egy kitűnő diploma sem garancia semmire sem, pláne nem egy településfejlesztő képzettség.
Ezek a fizetések a versenyszférában közép-és felsővezetőként szerintem nem magasak.
Nagyon szép hogy anyukád 10-kor leáll Nektek vacsorát főzni. Talán Neked kellene helyette, ha ő ilyen sokat dolgozik.
A nagyzolást meg már most gyakorlod a meg nem lévő végzettségeitekkel. Kívánom, hogy találj egy jó állást, és tudd te is segíteni a szüleid.
Egyszer megkérdezed, hogy átlagosnak számít-e majd utána azt írod "a magas fizetések miatt".
Hiába keresel sokat, eszed az nincs sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!