Ennyi havi jövedelem átlagosnak számít?
"Pff milyen alapon döntöd el h mi nem végezzük el?"
Ez esetben, te milyen alapon döntöd el, hogy a kérdezőnek mire van ideje és, hogy csak nagyzolni jött ide ? :DD
Veled kérdező problémák vannak.
1. Vagy nagyzolni jöttél ide valóban, hogy élvezkedj azon, hogy sokat keresel,
2. Vagy annyira gáz van a fejedben, hogy valóban nem tudod, hogy ezek az összegek mennyit érnek manapság az országban,
3. Vagy szimplán kamuzol,
Ha nem kamuzol, akkor nagy valószínűséggel az 1. lehetőség:
Ugyanis egy olyan ember akinek diákhitelt kellett felvennie a tanuláshoz, az megtanulja a pénz értékét. (kivéve ha csak azért vette fel mert nem volt elég a gazdag szülőktől kapott pénz a bulizásra)
Viszont a végén ez a "Most készülünk babát vállalni." nem teljesen érthető, mert nem nagyon tartozik a témához, ez is valami provokálás lehet, hogy megengedhetitek magatoknak, vagy csak zavart vagy simán.
Tehát valami nem passzol a fejecskédben.
Az igazság az, hogy kicsit mégis a kamuzás felé hajlok. Sokat kereső ember vagy akinek állítólag van esze, de ennyire össze-vissza írnál? Egyszer egybeírod a pénzt meg az EFt-t egyszer nem, meg különben is ki az aki így írja le az ezer Ft-ot? Kicsit kapkodósnak érzem a mondataidat is.
Azt leírni, hogy "ennyi havi jövedelem" szintén érdekes. Intelligens ember nem fogalmaz így. Tudod: "Héé, izé, haa'ver, ez ennyi sok pénz lesz, he', oké?"
"A kérdező kommentje:
Biztos konyhatündér vagy, de én 6 kor végzek a főállásomban, utána megyek a vállalkozásba, kb. 8-ra érek haza. Semmi sincs ingyen, de lehet azoknak irigykedni itt, meg szánalmas megjegyzéseket tenni, akik otthon vannak fél 5re és nem 12-14 órát dolgoznak naponta.
Azt nem kell elfelejteni, hogy mindenki magának választ életet, munkát."
Csak én érzek nagyon erős ellentmondásokat? Ha mindenki magának választ életet, munkát, akkor minek rinyálsz, hogy 14 órát dolgozol? Akkor miért nem választod te is a nyolc órát, amivel otthon van fél ötre? A másik meg, hogy minek irigykedne akkor, aki fél ötre otthon van, ha egyszer az annyira jó. Inkább te irigykedsz rájuk, nem? Kedves kérdező, minden bántás nélkül mondom, hogy neked aztán k*rvára zavaros az elméd. Tudom, a nők észjárását nehéz követni, de ez még ahhoz képest is erős. A férjed hogy bírja?
Ha szoktál olvasni újságot/nézni tv-t, nagyon jól tudhatod, hogy sem a nyugati régióban, sem Bp-en nem 400 e, sőt nem is 250 az átlagbér. Nem akarlak elkeseríteni, de ebbe a zsúfolt életedbe hogy fog egy gyerek beleférni? Őt nem fogja érdekelni, hogy anyuék sokat keresnek, ezért nincs főtt étel, mert sokat kell dolgozni.
Más is dolgozik, nem is keveset és mégis meg tudja oldani a főzést.
Én is dolgozom a 3,5 évesem mellett és mégis 2 naponta főzök. Nem azért mert konyhatündér vagyok, hanem mert így a normális. De lehet ennyit keresnék, én is ilyen lennék. Ne vállalj gyereket, mert az még több munkával jár, arról nem beszélve, hogy a töredékét kapnád, mint amit most keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!