Miért kényszerítenek minket hogy Bankszámlára menjen a bérünk Nincs ebből kiút?
Ó, hát hogyne. Most aztán biztos sokat nőttem mindenki szemébe (egy anonim weblapon...).
Amúgy meg szvsz 2013-ban az a gyakoribb, ha valaki kártyán fizet, a KP már 2000 óta kiment a divatból, ettől aztán marhára nem válok különlegessé...
# 22
Mondjuk azért, mert nálunk fizetésnap olyan 40 millió forintot kéne az irodába tartani. Szerinted ki vállalja azt a rizikót, hogy ezért bemegy a bankba, elhozza az irodába majd a kifizetésig őrzi?
Illetve te bevállalnád, hogy százezrekkel mászkálsz haza egyik este fizetésnap? Mert én tuti nem... Valaki leadja a drótot, hogy XY cégnél 5-én van fizetés, mindenkit leütnek hazafelemenet a lóvéért... Köszönöm, inkább vonjanak le 300 ft-ot havonta...
"Gondolkozz már ép ésszel, szerinted fizetésnapon mennyi készpénz kellene, hogy legyen az irodában?"
És képzeld ez többszáz évig így ment. Én még a 90-es évek végén is KP-ban kaptam a fizetésem, és igen, sok forint volt az irodában, mégse zuhant fekete lyukba a világ.
Nem is nagyon láttál olyanokat a hírekbe, hogy öreg nyugdíjasokat suhanc cigányok félholtra vernek 5-10e forintokért a saját otthonukba...
Kérdező, annak meg, hogy hol mennyi a fizetés világon semmi köze szerintem a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!